Speltips: Lakers-Suns

Sport: Basket
Spelstopp: 2016-01-04 03:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: Lakers +1
Los Angeles Lakers tar emot Phoenix Suns i natt. Jag tror på hemmalaget och spelar Lakers +1.0 till oddset 1.91 på Betsafe.

Det är två riktiga bottenlag som ställs mot varandra i natt. Lakers ligger sist i Western Conference med 7 segrar och 27 förluster, medan Phoenix ligger näst sist med 12 segrar och 24 förluster. Tittar man på formen så ser förhållandet lagen emellan lite annorlunda ut. Då är det Lakers som ser bäst ut. Phoenix har åtta raka förluster och usel form, medan Lakers har tre vinster på sina åtta senaste. Lakers har faktiskt två raka vinster i bagaget.

Lakers spelade senaste i fredags. Då blev det vinst med 93-84 mot Philadelphia (NBA:s allra sämsta lag). Phoenix spelade så sent som i går, då det förlorade med 142-119 borta mot Sacramento. En fullständig kollaps, mot ett lag som inte heller tillhör toppen i conferencen. Det faktum att Lakers har fått vila mer inför matchen tror jag spelar roll här. Phoenix har usel form och är slitna mentalt efter alla förluster. Nu är de också slitna fysiskt och lär ligga efter när det kommer till energi. Det talar för Lakers här.

Devin Booker är en av nyckelspelarna offensivt i detta Phoenix. Han spelade 42 minuter i går. Knappast optimalt för Phoenix som inte direkt har många andra spelare att förlita sig till.

Lakers är inte vad Lakers brukade vara. Numera är det ovanligt att Lakers kliver in i en match och känner att de faktiskt kan vinna. Här, mot ett formsvagt Phoenix, som dessutom spelar utan sin kanske viktigaste spelare (Bledsoe), har Lakers faktiskt chans och då kan de höja sig en aning. Precis som i fredags då Lakers mötte usla Philadelphia. Då såg de sin chans och tog den.

Phoenix har varit svaga på bortaplan den här säsongen. Där har de bara lyckats vinna fyra matcher. Tittar man på deras fem senaste, så har de bara täckt linan i en av de matcherna.

Jag tror helt enkelt att formen och energinivån avgör den här matchen mellan två i övrigt ganska jämndåliga lag. Lakers har form och en bättre känsla i laget. De har mer energi och fördel av hemmaplan. Jag tror att de vinner trots att de ses som knappa underdogs av spelbolagen.

Spelar alltså: Los Angeles Lakers +1.0 till oddset 1.91 på Betsafe.
  Lakers-Suns
Spela på Speltips Lakers-Suns
NBA - 3 Januari 2016 - 21:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming