Speltips Edmund - Klizan

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-04 15:00
Land: Qatar
Liga: ATP Doha
Odds: 1,81
Tips: Edmund
Då ska jag skicka in mitt sista spel för idag:

Kyle Edmund att slå Martin Klizan till 1,81 hos Unibet.

Till att börja med så har Kyle Edmund gjort ett riktigt fint kval. Jag har redan ett långtidsspel på att han ska vara topp 82 efter säsongen 2016. Det spelet har jag redan rättat grönt. Så bra har han varit senaste månaderna.

Han avslutade 2015 med att gå djupt i 2-3 turneringar på challengertouren och med lite mer spenat i benen hade han kunnat slå Goffin i DC också. Hur som helst, det som står klart är att han tycks fortsätta 2016 så som han avslutade 2015.

Klizan går aldrig att lita på, inte särskilt ofta i alla fall. Och är det någon gång jag absolut inte skulle lita på honom är efter två månaders uppehåll… i synnerhet med tanke på hur dåligt han avslutade.

Jag kan erkänna är Klizan har en högre högstanivå än Edmund, kanske inte sådär sjukt mycket högre på hardcourt. Klizan är rätt egentligen ganska grusspecialiserad, åtminstone jämfört med Edmund som är desto mer allround.

Så, vi vet att vi får en formstark Edmund till start som redan spelat in sig på underlaget och han ställs mot en spelare haft ett uppehåll sedan ATP Paris….och som avslutade förra året med fyra raka förluster.

Jag har jävligt svårt att se Klizan dyka upp från de döda och spöa Edmund här, särskilt med tanke på hur bra Kyle servat i kvalet också.

Kyle är rättfärdigad favorit och 1,81 är bra.
Spela på Edmund - Klizan hos Unibet
Spela nu
Poldan - 4 Januari 2016 - 00:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: