Speltips

Speltips Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-05 03:00 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 1.877 Speltips: Oilers ML
2016-01-05 03:00 Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes Oilers ML 1.877 hockeystick

Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes

Goalies: Talbot (probable) vs Ward (probable)

Edmonton Oilers tar i natt emot Carolina Hurricanes efter att man brutit sin förlustsvit senast.

Edmonton Oilers är verkligen inget topplag, än. Men laget besitter en sin kvalité men unga spelare som kommer få till det. Frågan är när. Senast fick vi ändå se en glimt av den fina offensiv Oilers kan producera då man bröts sin 4 matcher långa förlustsvit efter 4-3 vinster mot Arizona Coyotes. I en svängig match där båda lagen visade fin offensivt avgjordes på straffar där R.Nugent-Hopkins sköt den matchvinnande straffen.

Carolina Hurricanes är väldigt ojämna i år och deras prestationen hänga ofta på hur målvakterna presterar för dagen. Laget släpper till mycket chanser och vi har flera gånger i år fått se Cam Ward se darrig ut. Canes gjorde förvisso en stark kämpainsats mot Nashville Predators i en match med två lag med liknande spelstilar. Väntat blev det en målsnål historia där OT fick avgöra. Nashville var det lag som drog det längsta strået och vann med 2-1.

Oilers är som sagt ett bottenlag och man ligger även sist i tuffa Western Conference. MEN, laget har i år haft stora problem mot laget i just West. Mot lagen från East har man varit bra och är fina 7-2 vs lag från Eastern Conference. Carolina kommer få möta ett lag som absolut inte spelar som Nashville Predators och man kommer få sikta in sig på att spela på spelvändningar. Oilers bör vara det lag som för matchen framåt men det bör skapas en del turnovers som Carolina kan utnyttja. Ö5.5 mål kan vara ett alternativ, men just pga av Oilers fina spel mot Eastern Conference lag tror jag man löser 2 poäng i natt.

Vanligtvis hade Oilers Ö2.5 mål varit ett bra alternativ, men jag brukar oftast spela ML om det ger ett högre odds än Ö2.5 mål. Därför blir nattens spel

Edmonton Oilers ML @ 1.877 med 3/7u units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 04 Januari, 2016, 16:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Figueretas - 2016-01-05 01:39:34

Av förslagen i din rek tycker jag att över 5,5 känns bäst. Jag tog den på Unibet till 1,75. Det är för att båda lagen har kapacitet att göra lite mål. Oilers på sin offensiv och Hurricanes på spelvändningar. Vi får kämpa i natt!

Figueretas - 2016-01-05 01:35:40

Skriv kommentar

luspank - 2016-01-04 23:14:26

Tror på Carolina ML =)