Speltips

Speltips Stoke vs Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-05 21:00 Spela här

Speltips Stoke vs Liverpool
Land: England Liga: Ligacupen
Odds: 5.75 Speltips: Stoke -1
2016-01-05 21:00 Stoke vs Liverpool Stoke -1 5.75 Polsater

Stoke -1 (pengarna tillbaka på uddamålsseger) i första ligacupsemin mot Liverpool.

Testar den här rövaren till trevligt odds.

Cupmatch nr ett alltså. I ligaspelet har Stoke tagit blott en poäng mindre än vad Pool gjort. Hemma på Britannia är man väldigt starka och trivs mot topplag (vunnit mot båda Manchesterlagen med 2-0 och mot Chelsea 1-0 på hemmaplan). Föll tungt i helgens ligamatch (på ett mål i 93:e) där man fick avsluta med 10 man. Men formen är okej ändå.

Hughes inför matchen:

"Ideally we want a winning advantage to take into the second leg at Anfield.
"What we don't want obviously is to be out of the tie, but we don't feel that will happen - we are very strong at the moment at home and playing exceptionally well there.
"We are giving good teams like Liverpool real problems. Teams have to be at their best to withstand us at home."
"It is a game of significance for us, and these are the games we want to be involved in in the future as well - hopefully it is the first of many.
"The anticipation of the game is something we are working with and enjoying."

Hur Hughes vill göra när det gäller startelva återstår att se. Bra skadeläge i truppen i alla fall då de allra flesta (och framför allt de viktigaste) spelarna är tillgängliga.

Värre är det för Liverpool när det gäller detta. Sturridge är skadad, Henderson missar med stor sannolikhet matchen också. Skrtl och Milner är skadade sedan tidigare, liksom Origi och Danny Ings. Gjorde ingen bra match mot West Ham i helgen och flera av nyckelspelarna agerar formsvagt. Försvaret ser dessutom sårbart ut på lite olika sätt varje gång jag ser Pool.

Spelar igen redan på fredag i FA-cupen. Nästa vecka väntar hemmamatcher med Arsenal och Man United. Så den här matchen kommer kanske inte superlägligt för en trupp som är skadedrabbad och som om 1,5 månad ska in i ett EL-slutspel.

Sen är det här som sagt första semifinalmötet av två, en förlust här är ett dåligt resultat, men ingen katastrof, för Pools del.

I de sju senaste hemmamatcherna mot Pool har Stoke vunnit fyra - tre av dessa har varit med mer än ett mål.

En tisdagskväll mot ett storlag under elljusen på blåsiga och regniga Britannia. Jag har en känsla av att det här är den typen av match som kan locka fram det bästa av Stoke. För Liverpools del saknas några tunga pjäser, matchen kommer lite olägligt och man "har råd" att torska här.

Nästan sex gånger pengarna...det kittlar.

Liverpool är ett av lagen som så gott som alltid är betrodda av oddsmarknaden, inte sällan lite väl betrodda sett till hur det brukar se ut. Inte omöjligt att oddset på dem kommer droppa under tisdagen just pga detta, men jag tycker det här är tillräckligt bra för att hugga redan nu.

@nokkan21

Polsater - 04 Januari, 2016, 20:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Sventumba - 2016-01-05 18:37:51

Oddset på Stoke har ju höjts under dagen.... tankar om det?