Speltips: EBEL hockey

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-01-05 19:00
Land: Österrike mfl
Liga: EBEL
Odds: 2,00-4,50
Tips: Singel/Dubbel
Ligan i Österrike kör 44 matcher i grundomgången, Sedan blir det 6 lag som möts hemma och borta för att avgöra vem som möter vem i slutspelet. Detta är omgång 40 och agnarna börjar sållas från vetet.

Spelförslag 1. Klagenfurt har visserligen teoretisk chans att nå slutspelet, men då är en seger hemma mot seriens bästa lag Red-Bull Salzburg nödvändig. Det hade kanske kunnat gå om formen varit bra, men det är den inte. Näst senast blev det en närmast tursam hemmaseger mot Innsbruck, som är avsågade för länge sedan, och sedan när det verkligen gällde, borta mot Vienna Capitals blev det genomklappning och 6-1 torsk. Nu tror jag det blir så att RBS bara drar ner plösen över dem till oddset 2,25.

Spelförslag 2. De avsågade Innsbruck har nu hemmamatch mot Bolzano från nord-italien som är med i samma liga. Dessa ligger just nu på plats 7 i ligan en pinne utanför slutspel. De är inte så tokiga och har denna säsong inte förlorat till Innsbruck. Topplagen RBS och Znojmo har fått bita i gräset(?) två gånger var, och jag tror inte de låter denna chans att bita sig fast i slutstridsen slinka dem ur händerna. Oddset på bortaseger är 2,00.

Eftersom jag tror hårt på båda, så kan jag inte låta bli att spela en dubbel trots att det är emot reglerna för någon som vill vinna på sportspel. Oddset blir då förstås 4,50.

Lycka till, om ni vågar följa på denna udda liga.
  EBEL hockey
Spela på Speltips EBEL hockey
Figueretas - 5 Januari 2016 - 02:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Flacko - 2016-01-05 06:00

Ryggar båda som singlar, hoppas vi på rejäl utdelning imorgon :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming