Brynäs gästar hemmastarka Skellefteå som haft förvånansvärt lätt mot gästerna. Skellefteå har inte förlorat en match sedan den 27:e november 2013 mot Brynäs och har sedan dess tagit 13 (!) raka segrar mot laget från Gävle.

Senaste matcherna lagen emellan har som sagt slutat med seger för laget från Västerbotten och dessa är slutresultaten.

4-0
3-2
3-2 e.f.
6-2
3-2 e.f
4-2
4-1

Skellefteå är i bra form och speciellt på hemmaplan där man lyckats göra ö 3.5 mål i 3/5 senaste matcherna och i de två andra har man vunnit med 2-0 mot LHC (en match där siffrorna borde varit ännu större) och en snöplig förlust mot FHC med 2-3.. Men en förlust mot Frölunda är inget att skämmas för..

Ytterligare som talar för Skellefteå är att Brynäs saknar några viktiga backpjäser i Simon Bertilsson, Norstebö och även Anssi Salmela (bekräftat idag att han blir borta en månad).
Även målvaktsbiten i BIF är lite speciell då ena målvakten Felix Sandström varit på JVM och Starkbaum fått stått en hel del matcher vilket kan ha gjort honom rätt sliten.

Jag väljer att spela ö 3.0 mål från Skellefteås sida därför jag inte riktigt vet var jag har Brynäs superduo Rödin och Sweat. De kan blixtra till och göra tre mål, det vet man aldrig..

Minst tre mål borde iallafall hemmalaget lösa och för den som vågar gambla lite så finns även ö 3.5 mål till @2.48.

Mvh Senpai

This is the stats tab
This is the post tip