Speltips Frölunda-MODO

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2016-01-06 16:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.94
Tips: Frölunda P1
Det är dags för klassiskt möte i Scandinavium mellan Frölunda och MODO. Till denna match kommer jag välja en spelform som jag i vanliga fall aldrig spelar, men jag kan inte blunda för detta spel. Jag kommer nämligen spela Frölunda att vinna första perioden till @1.94 hos Unibet med hela 4/5 units.

Frölunda:
Fantastiska, fina Frölunda toppar tabellen på sina 70 poäng och formen är god. Man kommer från fyra raka segrar varav en otroligt viktig och skön trepoängare borta mot ärkerivalen Skellefteå. Det finns många anledningar varför jag är intresserad av just detta spel. Frölunda har spelat 16 hemmamatcher denna säsong och inte förlorat en enda förstaperiod. FHC har alltså vunnit 12/16 och resterande fyra matcher har man spelat oavgjort. Ett otroligt imponerande facit som jag mycket väl tror att dem kan förbättra i eftermiddag!

MODO:
Det går fortsatt tungt för MODO som ligger näst sist i serien. Just nu är det inte mycket som talar för att MODO ska kunna ta sig över sträcket, men mycket kan fortfarande hända. Laget från Örnsköldsvik kommer till dagens match med tunga resultat på den senaste tiden. På de sju senaste matcherna har MODO endast lyckats spela in 2/21 möjliga poäng vilket givetvis är under all kritik. MODO har spelat 15 matcher borta i år och är det sämsta laget i serien med endast fem inspelade poäng och nu möter man seriens bästa hemmalag. På femton bortamatcher så har första perioden slutat med att MODO vunnit fem, kryssat två och förlorat åtta matcher. Ett rätt imponerande facit av ett lag som tagit fem poäng borta denna säsong.

Inbördes möten:
Frölunda och MODO har mötts två gånger denna säsong och båda gångerna har göteborgarna tagit alla tre poäng. Först möttes dem i Scandinavium där Frölunda krossade MODO totalt med 7-0 och sedan vann FHC i Fjällräven Center med 2-3. Notera att i båda mötena så vann Frölunda första perioden. Först hemma med 3-0 och sedan borta med 0-1! Om man ska titta historiskt sett så har FCH haft det oerhört lätt mot MODO. De ÅTTA senaste mötena mellan lagen så har Frölunda vunnit ALLA och jag är rätt säker på att den nionde raka segern kommer idag!

Sammanfattning:
Frölunda har varit ofantligt bra hemma i första perioden denna säsong. På sexton spelade hemmamatcher har man vunnit den första perioden hela tolv gånger och de andra fyra perioderna har man spelat oavgjort. I båda matcherna Frölunda mött MODO denna säsong har man vunnit första perioden båda gångerna och när man spelade i Scandinavium vann man med hela 3-0! Frölunda har tagit åtta raka segrar mot MODO och jag tycker vi får ett väldigt generöst odds här. Även om det är ett rätt speciellt spel så ser jag värde och kommer kliva in rejält här!

Match: Frölunda-MODO
Spel: Frölunda att vinna första perioden
Odds: @1.94
Insats: 4/5 units
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16.00

Det kommer komma fler spel till dagens matcher, för att ta del av dem följer ni mig på twitter där jag heter @SHLGrinder.

Stort lycka till vid rygg!

Ha en bra dag!

// SHL-Grinder
Spela på Frölunda-MODO hos Unibet
Spela nu
SHL-Grinder - 6 Januari 2016 - 02:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: