Speltips

Speltips Colorado Avalanche - St Louis Blues

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-07 04:00 Spela här

Speltips Colorado Avalanche - St Louis Blues
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.847 Speltips: Blues ML
2016-01-07 04:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues Blues ML 1.847 hockeystick

Colorado Avalanche - St Louis Blues

Goalies: Varlamov (confirmed) vs Allen (confirmed)

Divisionsmöte mellan Colorado Avalanche och St Louis Blues i natt.

Colorado Avalanche har det tufft i ligans tuffaste division Central Division. Laget ligger nästsist 1 poäng före Winnipeg Jets. Rent prestationsmässigt hade laget förlorat 4/5 senaste matcherna innan man senast steppade upp och skrällslog LA Kings på hemmais med klara 4-1. Laget vann matchen i PP då det var huvudfaktorn till att man vann då 3/4 målen gjordes i den spelformen.

St Louis Blues ligger just nu på en tredjeplats i Central Division och har just nu den säkra sistaplatsen. Dock bör Blues känna pressen då man inte alls presterat på slutet och har nu 3 raka förluster och endast gjort 4 mål på dessa matcher. Senast mot Ottawa Senators på hemmais förväntades 2 poäng då Sens dessutom kom till matchen B2B. Blues verkade vara på tårna då man hade en 2-0 ledningen som vann dock inte lyckades förvalta. Nonchalant spel i andra och tredje perioden gjorde att Sens kunde komma ikapp till 2-2 och sedan vinna matchen på OT efter att Bobby Ryan gjort sitt andra mål för dagen efter en slarvig turnover i egen zon.

Detta är lagens andra möte för säsongen och det var Colorado som vann första med 3-1 på bortais. Blues har mycket att bevisa och vanligtvis när det är divisionsmöten brukar Blues tända till. Man vet hur viktig denna match där och laget måste bryta sin förlustsvit. Jag tror vi kommer få ett revanschsuget Blues som tänkt till lite och bör spela fysisk hockey här för att få stopp på Avs snabba spelare som Duchene och MacKinnon. Lyckas man bör man ha goda chanser till vinst. Nyckeln i mina ögon är att Blues håller sig borta från utvisningsbåset då Avs är 3e bäst i NHL i PP. Dock är Blues 3e bäst i boxen då man är 85.1% i att döda utvisningar. Avs spel i 5 mot 5 imponerat inte speciellt mycket och jag tror Blues kan vara smarta här.

Nattens spel blir alltså

St Louis Blues ML @ 1.847 med 3/7 units

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 06 Januari, 2016, 18:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!