Napoli gick ju vägen i går och hoppas bygga vidare på den vinsten med en till i kväll. Wigan mot Gillingham i League One. Serielunken går vidare och här är två lag som visat god form på slutet och som slåss i toppen. Tror på en tajt match.

Höstens möte
Gillingham - Wigan 2-0

LEAGUE ONE
2. Gillingham 25 15 5 5 49 29 20 50
5. Wigan 24 11 8 5 35 22 13 41

Wigan hemma
11 6 3 2 15 5 21

Formen
O, V, V, F, F

Senaste match
Scunthorpe - Wigan 1-1

Gillingham borta
12 5 3 4 20 18 18

Formen
O, V, V, F, F

Senaste match
Gillingham - Bradford 3-0

Hemmalaget Wigan - som ni som bekant vet har rasat från Premier League till League One på kort tid - kommer från tre raka matcher utan förlust. Slog Barnsley på bortaplan (2-0), Fleetwood borta (3-1) och senast blev det 1-1 borta mot Scounthorpe. Rätt god utdelning borta mot tre lag på nedre halvan och självförtroendet bör vara rätt skapligt. Äntligen dags för hemmakamp och läget i läget är helt okej. Tappat holländske forwarden Wildschut (fyra mål på 17 matcher) som gått tillbaka till Middlesbrough. Snackas dock om att ännu ett lån är på gång. Grant Holt kan bli den som ersätter i anfallet. Verkar också som att inlånade Francisco Junior (Everton) inte kan medverka på grund av skada liksom långtidsskadade ytterbacken Kevin McNaughton (knä). För Gillinghams del ser det bra ut överlag. Tvåa i ligan och fyra raka segrar. Möter ett Wigan som bara släppt in 5 mål på 11 hemmamatcher - ett stabilt hemmagäng alltså. Slog Millwall borta (3-0) och 3-1 blev det borta mot Swindon. Sedan två raka hemmasegrar (1-0 mot Colchester och 3-0 mot Bradford) innan kvällens match mot ett gammalt PL-lag. Verkar få tillbaka Luke Norris i anfallet medan man fått skicka hem två inlånade gubbar: Jordan Houghton (Chlesea) och Adedeji Oshilaja (Cardiff). I övrigt inga konstigheter vad det verkar, enligt Sky Sports.

SPELTIPS
2-0 till Gillingham sist det begav sig i höstas och vi kan räkna med att tunga Wigan vill ha revansch nu. Men Gillingham är formstarkt och bör kunna stå emot väl och göra det här till en jämn drabbning. En del inlånade spelare som fallit bort i båda lagen vilket öppnar för en del nytt i elvorna. Wigan släppt in väldigt lite mål hemma. Nej, jag tror på underspelet här. Under 2,5 mål till 1,85 plockas hos bet365 (2/5 units).

Tror ni också på en jämn match?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip