Speltips

Speltips NY Islanders - Washington Capitals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-08 01:00 Spela här

Speltips NY Islanders - Washington Capitals
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.909 Speltips: Caps ML
2016-01-08 01:00 NY Islanders - Washington Capitals Caps ML 1.909 hockeystick

NY Islanders - Washington Capitals

Goalies: Halak (confirmed) vs Holtby (probable)

Divisionsmöte mellan NY Islanders och starka Washington Capitals.

NY Islanders har varit upp och ned i år och man har ofta fått förlita sig på att John Tavares natt in och natt ut presterar. Under perioden som Tavares var kall förlorade Islanders väldigt många matcher, men senast slog man NHL ledande lag Dallas Stars i en oerhört svängig match. Trots att Dallas tog ledningen 2 gånger om i matchen först till 1-0 och sedan 2-1 efter att Patrick Sharp styrt in ledningsmålet kom Islanders tillbaka och straffade Dallas hårt när det såg ut som en hönsgård i försvarsspelet. Matchen slutade sjuka 6-5 till Islanders efter att Stars försökt pusha in en kvittering men aldrig lyckades.

Washington Capitals är i mina ögon det bästa laget i NHL hittills i år och tillskillnad från Stars har man en fungerande defensiv. Det är den stora anledningen till att jag tror Washington kommer vara med och slåss om SC medan Stars troligtvis kommer falla på sin bristande defensiv när vi summerar säsongen i vår. Caps vann även de senast då man bortaslog Boston Bruins med 3-2. Ett Bruins som inte är sig likt längre, men ändå en stark seger som man kontrollerade från början till slut.

I natt ställs alltså Islanders mot NHLs bästa lag efter att slagit NHL ledande lag i förra omgången. Islanders är som bäst när man möter lag som är odisciplinerade i D och ger många turnovers som Stars gjorde, men i natt möter man ett lag som är strukturerade och gör väldigt få misstag. Dessutom förväntas Holtby starta och han är just nu den bästa målvakten i NHL.

Nä har svårt att se Islanders slå två jättar i rad här och jag spelar därför till ett väldigt fint odds.

Washington Capitals ML @ 1.909 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 07 Januari, 2016, 16:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kungrehn - 2016-01-07 21:25:02

@Iamtheone ska du lägga mycket ska du inte lägga på en sån här match. detta är kanske en 55-45, han hugger spelet för att det är ett bra odds. ska du lägga mycket så är det väl bättre att du lägger på ett lag som har större chans att vinna, upp mot 70% t.ex. dallas mot jets ikväll.

Iamtheone - 2016-01-07 18:08:18

Är du säker? Ska lägga mycket
Säker på att Washington vinner