Speltips

Speltips Boulogne–Frejus Saint Raphael

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-08 20:00 Spela här

Speltips Boulogne–Frejus Saint Raphael
Land: Frankrike Liga: National
Odds: 2.30 Speltips: BLGM/Ö2.5
2016-01-08 20:00 Boulogne–Frejus Saint Raphael BLGM/Ö2.5 2.30 RalleArvid

Fredag igen och dags att skapa sig en fin känsla och lite ingångskapital till helgens goda utbud. Full omgång i franska National och jag tycker mig ha hittat ett fint drag som bjuder fin återbäring.

Boulogne är ett stabilt hemmalag men något så unikt som ett lag i de lägre divisionerna i Frankrike som är ganska pålitligt vad gäller målrika matcher. 12 gjorda mål på fem senaste hemmamatcherna och fem raka matcher där laget både gjort och släppt in mål. Senaste tidens resultat ser ut som följer:

2–3
1–2
4–3
1–1
1–3

Laget bör ses med god chans att vinna mot tabelljumbon Frejus Saint Raphael men bör passa sig för ett gästande lag som trots sin prekära ligasituation och sin skrala poängskörd ändå visat sig riktigt svårslagna på slutet och bara fått stryk två matcher av de nio senaste som en föjd av en sju helvetes massa kryss.

Gästerna har framförallt visat en imponerande förmåga att hitta mål på sistone med fem mål på tre senaste matcherna och senaste raden lyder snarare än 0–0-matcher som följer:

2–3
1–1
2–2

Senaste mötet lagen emellan slutade 2–2 och med rådande omständigheter: ett hemmalaget som har god form och som inte verkar bry sig speciellt mycket om defensiven för tillfället mot ett gästande lag som inte har något att förlora med gott självförtroende efter att ha gjort två mål och varit nära en skalp mot Bordeaux senast kan jag verkligen se den här matchen öppna upp sig och bjuda på en hel del chanser.

Båda lagen att göra mål hittas till 2.10.
Över 2.5 spelas till stora 2.30 hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 Januari, 2016, 23:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!