OBS! Avspark 20.55.

Ett skadekrisande Liverpool kommer till League Two-laget Exeter Citys hemmabana för att spela FA-cupen. Hemmalaget suger rätt hårt i sin serie men med så stora bekymmer och rent reservlag från Klopps sida kan det definitivt finnas chans för skräll. Har ett målspel som känns roligt i den här matchen.

League Two
16. Exeter 24 8 6 10 31 37 -6 30

Premier League
8. Liverpool 20 8 6 6 22 24 -2 30

Exeter City hemma
13 4 5 4 19 18 17

Formen
F, F, F, F, V

Senaste match
Exeter - Dagenham & Redbridge 1-2

Liverpool borta
11 4 3 4 11 13 15

Formen
V, F, V, V, F

Senaste match
Stoke - Liverpool 0-1

Liverpool har alltså ett sanslöst skadeskjutet gäng just nu. Inte EN ENDA ordinarie mittback finns till förfogande och kvällens elva blir ruggigt profillös. Från Liverpools sida på SvenskaFans:
"Den svåra skadesituationen gör att Liverpool har kallat hem Ryan Kent, Sheyi Ojo och Tiago Ilori där den senares påsnabbade hemkomst är särskilt angelägen eftersom Jürgen Klopp inte har en enda mittback med förstalagserfarenhet tillgänglig."

"I backlinjen saknas Dejan Lovren, Mamadou Sakho, Martin Skrtel, Kolo Touré och Joe Gomez. På mittfältet är Philippe Coutinho, Jordan Henderson, Jordon Ibe och Jordan Rossiter skadade medan anfallet får klara sig utan Danny Ings, Divock Origi och Daniel Sturridge".

Det gör att den förväntade elvan kan se ut på följande vis:
Benteke
Kent Teixeira Ojo
Allen Milner
Smith Lucas Ilori Randall
Bogdan

Många spelare som aldrig spelat bredvid varandra och en backlinje som är oerhört rörig på pappret. Allt detta gör ju att en FA-cupskräll inte känns otänkbar här. Det skiljer flera divisioner mellan lagen - Exeter har fyra raka torsk bakom sig - men detta är givetvis årets match på St. James Park i Exeter. Liverpool har verkligen blandat och gett under Klopp och någon trygghet i laget är det ännu inte, ens med ordinarie lag. Så att Exeter ska kunna grisa in någon boll bakom Bogdan känns långt ifrån omöjligt. Snarare ganska troligt med helt nya lagdelar och svag backlinje. Knappast något skönspel att vänta från hemmalaget utan de lär satsa på tidiga bollar bakom backlinjen - för att försöka dra nytta av orutinen.

SPELTIPS
Gillar Exeter gör mål före 73:00 minuten till 1,83 hos bet365 (3/5 units).

Vad spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip