Speltips

Speltips NJ Devils - Boston Bruins

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-09 01:00 Spela här

Speltips NJ Devils - Boston Bruins
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.869 Speltips: Bruins ML
2016-01-09 01:00 NJ Devils - Boston Bruins Bruins ML 1.869 hockeystick

NJ Devils - Boston Bruins

Goalies: Schneider (confirmed) vs Rask (probable)

Boston Bruins har inte imponerat på hemmais och laget tycker nog det är skönt att ge sig iväg på en roadtrip och slippa hemmapressen när man i natt gästar NJ Devils i divisionsmötet.

NJ Devils har spelat bra hockey i år och man är 20-16-5 under säsongen. C.Schneider har varit utropstecknet i laget och varit en stor anledning till att laget haft en helt klart godkänd säsong hittills. Devils föll visserligen senast mot Montreal Canadiens i en tajt match med 2-1 på bortais. Dock åkte man på ett tungt avbräck då Mike Cammalleri skadades och blir borta ett tag. Dessutom är försvararen D.Schlemko day-to-day och viktiga forvards som P.Elias, R.Clowe och J.Josefson skadade.

Boston Bruins har inte imponerat på hemmais i år och det har varit lagets stora problem i år. Bortaspelet har fungerat bäst i Eastern Conference och man är fortfarande imponerande 11-3-2. Laget har förlorat 2 raka matcher efter fiaskot i Winter Classic och senast föll man mot Washington Capitals med 3-2. Den förlusten är inte mycket att säga om då man föll mot ligans bästa lag just nu och jag tror Bruins tycker de är skönt att få ge sig iväg på en 2 matcher lång roadtrip där man varit trygga i år.

Boston Bruins vs NJ Devils brukar innebära tajt spel mellan två tunga lag. Bruins som brukar spela fysisk hockey medan NJ Devils första och främst sätta D och inte ge Schnieder för tuffa puckar att jobba med. Dock har Bruins dominerat Devils i dessa möten och man är 8-2-0 senaste 10 mötena och dessutom vunnit 5 raka mot detta Devils. Detta tillsammans med att Devils har en del skador på viktiga spelare samt att Bruins är oerhört bra på bortais gör att mitt val i denna match blir enkel.

Nattens spel blir alltså:

Boston Bruins ML @ 1.869 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 08 Januari, 2016, 18:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Figueretas - 2016-01-08 22:25:17

Jag håller i stort sett med dig,men genom att både Krejci och Marchand är borta i natt, så avstår jag denna.