Speltips Mirandes - Almeria

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-09 18:00
Land: Spanien
Liga: Segunda Division
Odds: 2,0
Tips: 1
Alaves + Hålla nollan funkade fint, 4 raka reken för mig som sitter nere i Segundan. 2016 har börjat riktigt bra betting-mässigt, så för att fortsätta den fina formen så har jag hittat ett spel nere just i Segundan. Segundan är enligt mig extremt förutsägbar liga som lyckats ge en bra utdelning med dess höga odds.

Normalt sätt så spelar jag oftast underspelet på dessa matcher i Spanien, men eftersom bolagen tillslut förstått att det är en extremt målfattig liga så hädanefter läggs oddsen numer därefter. Denna gång spelas därför istället ett matchspel, tabell 7an Mirandes tar emot 20e placerade Almeria (Som spelade La liga fotboll senast i Maj 2015). Almeria degraderades och därav lämnade spelare som Tomer Hemed (Nu Brighton) laget. Det är därför ett extremt stukat lag som följde med ner i den lägre divisionen, likt lag i Sverige som BP och Öster.

Mirandes då, Jo dom har en hittils en fin säsong, En 7e placering är inte fy skam, det skiljer endast 2 poäng upp tilll 6e platsen som innebär slutspel för att få flyttas upp till La Liga. Det är mycket kvar att spela för iofs, men poäng måste tas för att lyckas med den bedriften och det skall hemmalaget göra ikväll. Vi tar en titt på lagens 5 senaste matcher för att få en bra syn på lagens form:

Mirandes 5 senaste matcher:
Mirandes - Deportivo 1-1 (Copa del Rey)
Cordoba - Mirandes 1-2
Llagostera - Mirandes 0-0
Malaga - Mirandes 0-1 (Copa del Rey)
Mirandes - Real Oviedo 1-2

Almerias 5 senaste matcher:
Almeria - Llagostera 2-1
Real Oviedo - Almeria 1-0
Celta Vigo - Almeria 1-0 (Copa del Rey)
Almeria - Huesca 1-2
Gimnastic - Almeria 2-2

Hatten av för Mirandes som slog ut Malaga i Copa del Rey, följde sedan upp den bedriften med att kryssa hemma mot Deportivo som ligger på en 7e plats i La liga(!!!). Mirandes har alltså vunnit sina 2/5 senaste matcher, kryssat 2 och förlorat en, förlusten kom mot topplaget Real Oviedo. Vinsterna har skett mot Tabelltvåan Cordoba samt La Liga laget Malaga. En ganska hyfsad form med andra ord.
Almeria då? 3 utav de 5 senaste matcherna har slutat med förlust, ett kryss och en seger mot bottenlaget Llagostera som enligt mig är alldeles för dåliga för Segundan.

Utöver formen som faktor, så har Almeria bara tagit 3 utav 15 möjliga poäng på bortaplan, där de två senaste matcherna är förluster. Mirandes spelade en liknande match som denna i slutet på förra året, en hemmamatch mot bottenlaget Bilbao B, då slutade det med en bekväm Mirandes seger, siffrorna blev 3-0.

Jag tror att Mirandes och lagets skyttekung Junior med 7 baljor hittills tar en bekväm seger, ska vi säga 2-0?

Mirandes seger till oddset 2,0 spelas hos Unibet, hur spelar ni?
Lycka till vid rygg

För fler spel och frågor, Twitter - davvecohen
Spela på Mirandes - Almeria hos Unibet
Spela nu
Cohendavid - 9 Januari 2016 - 03:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Iamtheone - 2016-01-09 15:57

Säker att Miranda vinner?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: