Speltips

Speltips West Ham–Wolves

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-09 16:00 Spela här

Speltips West Ham–Wolves
Land: England Liga: FA Cup
Odds: 1.83 Speltips: 1
2016-01-09 16:00 West Ham–Wolves 1 1.83 RalleArvid

Oh, the magic of the FA cup och satan vad kul det ska bli!

West Ham har en harmoni och en optimistisk grundtrygghet som laget inte haft sedan 80-talet. Slaven Bilic har kommit in och gjort precis det man förväntade sig av honom i positiv bemärkelse men utan att visa några som helst tecken på de förväntade svagheter som jag var tämligen övertygad om att det nya tränarpaketet även skulle innehålla.

Laget spelar, framförallt på hemmaplan, en riktigt driven fotboll och har vunnit tillbaka alla säsongskortsinnehavares passion och kärlek genom att även vid tillfällen då resultaten inte gått lagets väg bara fortsätta mala och ge det en chans ända in i kaklet.

Wolves i FA cupen på hemmaplan är exakt en sån match som jag absolut kunde se West Ham förlora de senaste fem åren. Till och med en sådan match där jag knappt sett West Ham som favorit. Men inte idag.

Det här är nämligen, i tillägg till allt självförtroende och bra spel, en chans för fansen och spelarna att få den där sista FA-cupmatchen på Upton Park mot ett storlag och skapa ett sista minne är tillräckligt för att jag ska tro på West Ham idag.

Ytterligare faktum att ta hänsyn till kan exempelvis vara att West Ham har åtta raka hemmamatcher utan förlust och samtliga av de matcherna mot bättre motstånd än vad som idag väntar.

Mycket att ta hänsyn till. Ärligt talat inget jag, hur jag än försöker vända och vrida på det objektivt, som talar emot West Ham. Inte ens det faktum att Lanzini saknas.

Då får 1.83 anses som godkänt.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 09 Januari, 2016, 12:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2016-01-09 13:04:27

Inte ett ord om Wolves... som har tre raka vinster utan insläppt mål i bagaget. Känns lite som en fan-rek detta. Tycker personligen att Wolves är ett för lurigt lag för att våga lasta på Hammers, men lycka till med spelet.