Speltips

Speltips Pittsburgh Steelers vs Cincinnati Bengals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2016-01-10 02:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Steelers vs Cincinnati Bengals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,88 Speltips: Bengals +2,5
2016-01-10 02:00 Pittsburgh Steelers vs Cincinnati Bengals Bengals +2,5 1,88 RoloMartins

Nattens begivenhet mellan Steelers vs Bengals är nog den fajt som de flesta ser fram emot gällande wild card-rundan. Framförallt kopplat till alla stories runt dessa lag.

Jag kommer spela Bengals +2,5 hos Unibet . Det är dags för Bengals att kliva fram och vinna sin första playoff-match. Bryta ny mark och städa ur ett antal skelett ur garderoben.

Den här matchen kommer bottna i ett par avgörande delar och orsaken till varför jag är inne på Bengals är att deras defense med en secondary som lär få visa sin klass i afton blir avgörande. Jag VET att Roethlisberger är en alldeles enastående QB med Super Bowl-vana och vinst, MEN det har varit lite si och så runt Steelers spel den senaste tiden. Bengals har också haft bekymmer sedan ordinarie QB Dalton fick kliva av med brott på tummen. AJ McCarron har svarat för en habil insats som back-up QB. NU blir det första gången på den stora scenen och endera blir du en choke-artist eller också svarar du upp till dina egna förväntningar och skapar succé. Jag har feeling för att Bengals QB kommer leverera i afton och bryta ny mark. Det är Bengals tur nu!

Storylines till succé för Cincinnati Bengals:

1. Bengals måste spela fläckfri boll. Inga onödiga penalties, inga onödiga risker från McCarron. DÅ har jag svårt att se Steelers avgöra på bortaplan.

2. Bengals har en offensiv med ALTERNATIV. Det har inte Steelers pga deras springspel är lika med noll pga skador på Bell och Williams. Bengals däremot har bra snurr på sina två gubbar. Tillsammans har Bernard och Hill rushat 1 524 yards, vilket är helt OK. Det kommer ge Bengals HC och deras offensiva koordinatorer en dimension som inte Steelers har.

3. AJ Green, Bengals stora wide receiver-stjärna har haft det relativt enkelt för Steelers defense. 17 mottagningar, 250 yards och två TD's är facit. Steelers har inte lyckats stoppa Green hittills och jag har svårt att se dem göra det i afton oxå. OM man skulle lyckas med det kommer TE Eifert och WR Sanu skapa NYA bekymmer.

4. Marvin Lewis och Hue Jackson, Bengals viktigaste coacher i afton. De har skapat ett "gladlynt" och "må-bra" omklädningsrum. Det har smittat av sig i hur laget spelat och hur laget växt tillsammans under säsongens gång i fram- och motgångar.

5. Bengals defense har skött sig i stort sett klanderfritt mot Steelers offensiv denna säsong. QB Roethlisberger har haft det riktigt tufft mot Bengals. Hans passer rating mot Bengals har legat på 70,7. Övriga 10 matcher som "Big Ben" spelat har hans rating legat på 99,6. Värt att notera. Roethlisberger har inte lyckats få till bra matchning mot Bengals secondary under årets säsong.

Det här kommer bli en sevärd match. Jag är inne på att vi får se en ny stjärna tändas, då McCarron är quarterbacken som får chansen att bryta ny mark för Bengals. Nu eller aldrig som Bengals skall vinna sin första playoff-match under Lewis.

Jag spelar Bengals +2,5 till oddset 1,88 hos Unibet .

/RoloMartins

RoloMartins - 09 Januari, 2016, 14:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!