Speltips

Speltips Federer - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-10 10:00 Spela här

Speltips Federer - Raonic
Land: Australien Liga: ATP Brisbane
Odds: 1,90 Speltips: Raonic +3,5
2016-01-10 10:00 Federer - Raonic Raonic +3,5 1,90 Poldan

• Genom året har Federer och Raonic mötts 10 gånger.

• Federer har vunnit och 9.

• Raonic har vunnit minst ett set i fem av matcherna.

• Raonic har bara tagit vara på 2 av 17 breakbollar mot Federer vilket indikerar på att han kanske skulle plockat ett par set till med normala utfall.

• Det har blivit tiebreak i 7 av 10 matcher, vilket är ett utfall som lär stämma rätt bra överens med verkligen. Det lär bli tiebreak mellan dem ungefär 70% av gångerna.

• Bara 5 av 26 set har gått under 9,5 games.

….nog med käbbel. Jag tror att det som vanligt kommer att bli match mellan de här två. Tycker nästan att vi kan räkna bort ATP-slutspelet för att underlaget där gör inte Raonic rättvisa. Det blir för hög studs och Federer kan försvara sig mycket effektivare.

Rent spelmässigt är det trots allt fördel Federer. Jämfört med deras normala nivå så har Fed varit lite bättre. Men han var oroväckande ineffektiv mot Dimitrov och Raonic är också bland de absolut bättre spelarna på att rädda breakbollar.

Raonic har bara blivit breakad en gång den här turneringen och förlorar han finalen med ett breaks marginal ska det här spelet sitta väldigt ofta. Federer brukar välja att börja returnera mot storservare vilket gör att Raonic med all sannorliket inte förlorar första set med mer än 6-4.

Förhållandena i Brisbane är väldigt snabba och båda spelarna är så otroligt mycket bättre i egna servegem än i returspelet. Deras match här förra året slutade 6-4,6-7,6-4 till Federer.

Har två spel igång: Tv-peng på tiebreak i matchen till 1,53 hos Unibet och Raonic +3,5 games till 1,90 hos Bwin . Båda spelen är väldigt bra för att vara en ATP-final.

Poldan - 10 Januari, 2016, 19:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!