Speltips

Speltips Thompson - Klizan

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-11 03:30 Spela här

Speltips Thompson - Klizan
Land: Australien Liga: ATP Sydney
Odds: 2,60 Speltips: Thompson
2016-01-11 03:30 Thompson - Klizan Thompson 2,60 Poldan

Jag tror att Jordan Thompson har goda förutsättningar att slå Martin Klizan. Mycket pekar i alla fall i den riktningen.

Thompson spelar hemma i Sydney och är väldigt bra på hemmaplan. Förra veckan tog han sig till semifinal i en Challenger i Australien och spelar ett fint aggressivt powerspel från baslinjen som passar bra på det här underlaget.

Tror att han vunnit det åretliga wildcardet till Australian Open två gånger genom att besegra ganska etablerade spelare som JP Smith, Matosevic osv. Med andra ord, han har ett bra record på hemmaplan och jag är övertygad om att det kommer vara gott om folk på läktaren. Det spelas trots allt ganska sällan ATP-tennis i Australien.

Klizan har också en benägenhet att vara en error-maskin emellanåt. Det var han utan tvekan mot Kyle Edmund i första omgången och faktum är att han förlorat 6 av sina 7 senaste matcher. Han slog 200-rankade Ze Zhang i Shanghai, men utöver det har det vara idel raka setförluster.

Jordan Thompson är rankad runt 150 och det är en ranking som han uteslutande speladetill sig i slutet av förra året. Mängder av bra resultat i Challengers och det är inte konstigt att han blivit tilldelad ett WC i den här turneringen.

Så, vi har en superladdad formstark hemmaspelare mot Martin Klizan som nog aldrig varit så här formsvag. 2,60 smakar fågel hos Unibet .

Poldan - 10 Januari, 2016, 19:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
speed305 - 2016-01-11 06:22:28

Klizan bröt matchen vid ställningen 6-2 4-0 då rättar bet365 som ogiltigt spel helt sjukt