Speltips Pospisil - Karlovic

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-11 06:30
Land: Nya Zeeland
Liga: ATP Auckland
Odds: 1,88
Speltips: Karlovic
Spela på Speltips Pospisil - Karlovic
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Karlovic
Ivo Karlovic är tillbaka. Det är alltid frustrerande. Om man spelar med honom så känns han som en amatör och spelar man emot honom så är han hopplöst svår att bryta. Men jag tycker ändå att han ska slå Vasek Pospisil. Det lär förstås bli små marginaler och ett och annat tiebreak. Men Ivos holdprocent ska vara högre i den här matchen…med andra ord ska han vara favorit.

Pospisil trivs inte i värmen. Han gör sällan bra ifrån sig i Australien/Nya Zeeland och var allt annat än bra mot Bedene i Chennai.

Överlag tycker jag att han är som bäst inomhus och på gräs. Han gillar inte sol, vind och värme och allt det där slipper han oftast på ovannämnda underlag… lite som Janowicz faktiskt.

Karlovic gjorde ett kanonår förra säsongen och det blir såklart väldigt svårt att toppa, men att han är 15 platser bättre på världsrankingen är inte mer än rättvist.
Han inledde 2015 med att slå Djokovic och ta Ferrer till tiebreak i skiljeset. Sen fick han stryk av Kyrgios efter fyra set i AO. Och 2014 började han med att slå Berdych så, det är inte slowstarter vi har att göra med. Dessutom avslutade han förra säsongen med att slå Wawrinka och ta Gasuqet till skiljeset.

Underlaget ska väl egentligen passa båda, men de yttre förutsättningarna gynnar Karlovic.

Karlovic är helt klart värd ett spel till 1,88 hos Betsafe
Spela på Pospisil - Karlovic hos Betsafe
Poldan - 10 Januari 2016 - 19:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Westerngypsy - 2016-01-10 23:24

Lite väl mkt coinflip för min del, kör på Millman istället. Men ryggar Thompson o Querrey. Kommer du följa matcherna live?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: