Speltips

Speltips Green Bay Packers vs Washington Redskins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2016-01-10 22:30 Spela här

Speltips Green Bay Packers vs Washington Redskins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,86 Speltips: Packers +1
2016-01-10 22:30 Green Bay Packers vs Washington Redskins Packers +1 1,86 RoloMartins

Washington Redskins tar emot Green Bay Packers och för mig är denna match kanske den allra svåraste att bena ut, då jag VET hur bra Green Bay Packers NORMALT är, men som den senaste tiden spelat som vilket dussingäng som helst.

Det stör mig att se Aaron Rodgers spela "OK" när jag ständigt förväntar mig "stordåd" från hans passing pocket. Packers har haft bekymmer med skador i år och inte fått till det som i alla fall jag önskat. Jag VET dock hur bra detta team är när allt klaffar och jag hade dem som NFC's Super Bowl-kandidat 2015/2016. Det har jag sakteliga gått bort från allteftersom laget presterat. MEN som sagt; Green Bay Packers ÄR ett bättre lag än Washington Redskins. Punkt.

Jag väljer att spela Green Bay Packers +1 till oddset 1,86 hos bet365 .

Storylines till spelet med tillhörande analys:

1. Vädret i Washington kommer påbjuda mycket regn och en hel del blåst. Det är väderförhållandet i afton.

2. Green Bay Packers offensiva lina mot Washingtons defensiv:

En "normal" Aaron Rodgers skulle totaläga denna match-up. När NFL sammanfattade 2015 och den defensiva sidan av bollen hamnade Skins som det absolut sämsta defense av de som är i slutspelet. Redskins landade på 28 plats (!), De tillät 380,6 yards per match. Spelplanen för Green Bay måste vara att kasta mycket och långt. Ge Packers wide receivers chansen att äga Redskins secondary.

2. Skydda Aaron Rodgers i sin passing pocket är prio 1:

För att skapa allmän oreda för Washington måste Rodgers och hans Packers skapa förutsättningar för detta. Det innebär att Rodgers måste skyddas i sin passing pocket, ge honom lite lugn och ro och därifrån bygga en rytm och skapa spel mot Redskins secondary. Det är helt avgörande i mitt tycke. Lyckas Packers ge Rodgers tid; ja, då kommer en "normal" Rodgers skjuta sönder Redskins defensiv. En bra info är att Packers left tackle David Bakhtiari är tillbaka efter skada. Det gillas.

3. Green Bay Packers defense vs Washingtons offensiv:

Med lite tid för återblick av säsongen kan vi alla konstatera att Washington gjorde alldeles korrekt som valde att fokusera på Kirk Cousins framför Robert Griffin III som skipper. Cousins har varit fenomenal. Han har kastat för över 4 000 yards med tillhörande 25 touchdowns. Ett synnerligen vasst klubbrekord för Washington. Jag har blivit extra förtjust i Washingtons TE Jordan Reed som gav mig fina Fantasy-poäng under säsongen. 952 yards och hela 11 touchdowns är inte illa pinkat. Om du sedan adderar en frisk DeSean Jackson, WR till den mixen, ja; då förstår man hur Washington kunde ta sig till slutspel. Deras offensiv ÄR helgrym. Det är därför jag verkligen ser fram emot hur Green Bay Packers defensiv kan stoppa Redskins. Det är här matchen avgörs.

Green Bay Packers defense är minst lika bra som när Packers vann Super Bowl 2010. Det har räddat Rodgers ett otal antal gånger under 2015. Packers defense landade på sjätte plats totalt när NFL 2015 summerades. Lyckas Dom Caper skapa samma vibbar som under 2010-års fenomenala slutspel, då räcker det långt i afton.

Värt att notera: Capers kommer med garanti att sätta hårt tryck mot Cousins passing pocket och försöka matcha TE Jordan Reed med Micah Hyde.

4. Packers springspel med Eddie Lacy/John Starks ett måste i afton:

Som sagt; Green Bay Packers offensiv har varit knappt medelmåttig i år, men alla bitar till pusslet FINNS där. Det handlar om att få till det i synergi. Redskins är ett av ligans sämsta defense mot springspel. Det kommer ge förutsättningar för Lacy/Starks att "grinda" sig igenom försvaret. Nu eller aldrig.

Jag kommer spela Green Bay Packers +1 till oddset 1,86 hos bet365 . Jag förväntar mig att Rodgers tar sitt ansvar i afton och börjar våga kasta långa, långa bollar mot sina receivers. Jag förväntar mig en mix av spring och kastspel. Jag förväntar mig att Capers sätter press på QB Cousin och framförallt; spela enkelt och ta inga penalties. Då vinner Green Bay.

/RoloMartins

RoloMartins - 10 Januari, 2016, 17:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Daanca11 - 2016-01-10 18:17:15

Svår match:), hur ser du på poängskörden för lagen, kommer dom bli höga eller förstör vädret för sådana scores?

Tack för tidiga fina rekar .