Speltips

Speltips MInnesota Wild - NJ Devils

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-11 02:00 Spela här

Speltips MInnesota Wild - NJ Devils
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.793 Speltips: Ö 4.5 mål
2016-01-11 02:00 MInnesota Wild - NJ Devils Ö 4.5 mål 1.793 hockeystick

Minnesota Wild - NJ Devils

Goalies: Kuemper (probable) vs Schnieder (confirmed)

Minnesota Wild spelar i natt igen mot NJ Devils efter att ha slagit Dallas Stars med 2-1 igår.

Minnesota Wild är ett lag jag gillar starkt och jag tror man besitter kvaliteten i laget för att ta sig hela vägen till SC-Final iår. Man slog igår topplaget Dallas Star med 2-1 efter att ha gjort en väldigt solid match där man verkligen dödade Stars fantastiska offensiv. Devan Dubnyk fortsätter att imponera och jag tycker man har de flesta pusselbitar i laget för att slåss om SC.

NJ Devils fick smisk av Boston Bruins som man vanligtvis brukar få. Devils spelade inte dålig hockey, men var inte alls lika effektiva som Bruins som utnyttjade sina lägen betydligt bättre. Matchen slutade 4-1 till Bruins som fortsätter sitt fina bortaspel. Devils som tidigare visat upp fint spel har nu 3 raka förluster. Dessutom ser skadeläget bedrövligt ut hos Devils och många tongivande spelare saknas.

Bolagen har ställs in sig på en målsnål historia här och erbjuder vid skrivande stund Ö5.0 mål till skyhöga 2.50. En lina som jag vanligtvis hade plockat utan att blunda. Dock saknas som sagt en del nyckelpjäser för Devils i bland annat M.Cammalleri, T.Ruutu, J.Tlusty och P.Elias för att nämna några vilket såklart försvagar Devils offensiv rejält. Dock ser jag det som ett ypperligt tillfälle för deras spelar som kallats upp att glänsa samtidigt som nu andra i laget har chansen att vara hjältar. Jag tror det blir svårt för Devils att vinna i natt, men några puckar bör man kunna få in och jag vet att Wild har offensiven som krävs för att sätta Corey Schnieder på prov. I detta möte har tidigare 4/5 senaste i Minnesota gått över linan 5.5 mål, men jag går ner 2 linor och spelar i natt.

Minnesota Wild - NJ Devils Ö4.5 mål @ 1.793 (inkl OT/SO)


Detta innebär att det är vinst på spelet om matchen skulle sluta 2-2 efter FT, vilket jag ser mycket möjligt då jag tror och hoppas båda lagen kommer fixa minst 2 mål var.

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 10 Januari, 2016, 19:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Goforit - 2016-01-11 03:28:54

Ruggit dålig match dessvärre........