Void på bägge spelen i går. Juve tappade in en reduceringsboll (Cassano) och -1 asian tillbaka in på kontot. Samma gäller Atlético Madrid som vann med två mål. Celta borde gjort något mål men Diego Simeone har byggt en svårforcerad försvarsmur. Skralt utbud i kväll men hittat ett spel i Lega Pro C som känns lätt att motivera för er.

Senaste möten
2014/2015
Casertana - Paganese 1-0
Paganese - Casertana 0-2

LEGA PRO C
1. Casertana 16 10 3 3 25 12 33
13. Paganese 16 4 6 6 16 20 18

Paganese hemma
8 2 4 2 9 9 10

Formen
F, O, F, F, V

Senaste match
Catania - Paganese 3-0

Casertana borta
8 3 2 3 9 8 11

Formen
V, F, F, V, F

Senaste match
Casertana - Messina 4-1

Förstaplacerade Casertana har visat svajig form på sistone men kommer nu från en tung 4-1-seger hemma mot ligasjuan Messina. Har tre raka bortaförluster men slog innan dess Akragas (en poäng bakom Paganese i tabellen) med 4-0. Helt okej bortastats sen innan men det är ju det fantastiska hemmafacitet som gör att man leder serien. Tror ändå att Casertana tar med sig 4-1 i ryggen (innan jul) och har stor chans att vinna igen här. Möter ett Paganese som just nu är på kvalplats nedåt och bara tagit en poäng på fyra senaste matcherna. Åkte på 0-3 borta mot Catania förra omgången och innan dess 1-1 hemma mot Lecce, 1-2-torsk borta mot Matera och samma siffror hemma mot mittenlaget Catanzaro. Har bara vunnit två av åtta hemmatcher - visserligen fyra kryss - men där en stor anledning till att man befinner sig i botten. Förra säsongen vann Casertana dubbelt om så gästerna har säkert väldigt positiva tongångar inför kvällens utmaning. Hemmalaget saknar följande spelare: Schiavino, Magri, Esposito Raffaele. Inte lyckats hitta bortalagets trupp men man har sajnat tre nya spelare Jefferson, Matute och Marano. Uppdaterar om jag hittar fullständig info - annars får ni gärna skriva i kommentarsfältet om ni hittat.

SPELTIPS
Serieledaren med ett gäng nyförvärv mot lag i botten. Vi får 1,80 på bortaseger draw no bet och det känns lätt att motivera med tanke på att Casertana vann två gånger om när lagen möttes förra säsongen. Spelet finns hos Nordicbet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip