Speltips

Speltips B. Coric - G.Müller

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-12 00:00 Spela här

Speltips B. Coric - G.Müller
Land: Australien Liga: ATP Sydney
Odds: 2.20 Speltips: 1
2016-01-12 00:00 B. Coric - G.Müller 1 2.20 dennniizz

Denna match spelas natten mellan måndag och tisdag. Müller kommer från en bedrövlig insats i Indien (Chennai). Han tappade set Khachanov som dessutom tvingade honom till två st Tiebreak. Han klarade helt enkelt inte att bryta ryssen serve i två set. Klarade sig kvar i den matchen pga att han själv är en riktigt bra servare.
I andra rundan mot Thomas Fabbiano så servade han helt okej men inte mer. Då blev det istället stryk med 2-0 i set då Fabbiano lyckats bryta honom hela 4 gånger över 2 set!

Coric kommer närmast från samma turnering. Formen är klart bättre hos honom då han tog sig hela vägen till final där han fick ge sig mot Wawrinka. På vägen dit fick han möta spelare som Bautista-Agut (vann med 2-1) och Aljas Bedene (vann med 2-1). Dessa är spelare som åtminstone jag anser är bättre (Bautista-Agut) eller i samma klass (Bedene) som Müller.
Det enda jag kan se som talar emot detta är just att Coric spelade fler matcher än Müller. Men det ska inte spela någon roll.
Müller behöver ha sin serve i trim för att det ska bli mach av detta. Annars tror jag Coric kommer vinna väldigt komfortabelt. Även om serven skulle sitta där den ska så har han varit en usel returtagare nu i början på året.

Borna Coric att vinna @ 2.20
För den modige kan även 2-0 testas @ 3.10

dennniizz - 11 Januari, 2016, 16:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!