Rekar normalt sett inte Premier League men jag tycker att jag har hittat ett fint hcp-spel från den brittiska sydkusten.

Jag spelar West Ham +0.5 @1.95 hos bet365 .

Nykomlingarna Bournemouth har tagit 2 segrar på sina 9 hemmamatcher på Vitality Stadium i ligaspelet. West Ham har 8 raka matcher utan förlust i Premier League.

6 West Ham U 20 8 8 4 30:23 +7 32p
16. Bournemouth 20 5 6 9 22:34 -12 21p

Bournemouth hemma:
9 2 4 3 10:13 -3 10p

West Ham borta:
10 4 4 2 14:11 +3 16p

Bournemouth kommer från en 2-1 seger i FA-cupen mot Championship-laget Birmingham. Trots segern senast så har laget en ganska svag form, innan segern över Birmingham hade laget 4 matcher utan seger i ligaspelet. Endast 2 inspelade poäng mot lagen Leicester, Arsenal, Crystal Palace och West Brom.

Bournemouth gör sin första säsong i Premier League och man har gjort det bra. Trots att man drabbats av skador på flera nyckelspelare så har laget en 4 poängs marginal ned till Newcastle och nedflyttningsstrecket. Laget har har blandat fantastiska insatser med mindre bra insatser, man har exempelvis besegrat både Chelsea och Man U.

Förväntad startelva:
Boruc
Daniels-Cook-Francis-Smith
Surman
Stanislas-Gosling-Arter-Ritchie
Murray


West Ham har precis som Bournemouth blandat flera fina insatser med flera mindre bra insatser. The Hammers bästa insatser har varit på bortagräs, de inledande 3 bortamatcherna besegrade man Arsenal, Liverpool och Man City. Nu har inte bortaspelet varit så fantastiskt alla matcher men faktum är att man endast förlorat 2 av sina 10 bortamatcher.

Adrian
Jenkinson
Collins-Ogbonna-Cresswell
Antonio-Kouyate-Noble-Payet
Carroll-Valencia

Trots att West Ham har gjort sina bästa matcher mot bättre lag så tror jag att man ska ha en riktigt god chans att åtminstone klara ett X här. Laget har 3 raka segrar och man har endast 1 insläppt mål på dessa matcher. Nu har man även fått tillbaka sin nyckelspelare Payet som varit skadad sedan november.

Bournemouth brukar sträva efter att hålla i bollen mycket och spela en offensiv fotboll på Vitality Stadium. Det borde passa The Hammars bortaspel som handen i handsken.

Skador/avstängningar http://www.skadekollen.com/

Noterbart är att nyförvärven Iturbe och Afobe kan debutera för Bournemouth ikväll.

Trots att Bournemouth vann det första mötet med 3-4 på Upton Park så tycker jag att The Hammers ska fixa minst ett kryss med tanke lagets fina form.

Tippar 1-2.

West Ham +0.5 @1.95 bet365 3/5 units.
Twitter: @3quartistan

Lycka till!




This is the stats tab
This is the post tip