Jaa jösses, vilket odds!!!

Vi slår fast direkt att detta är seriens 2 bästa lag under våren, och mycket riktigt är det även en tidig seriefinal!
Dessa klubbar tycker inte direkt om varandra, och när spelare kommit/gått från klubbarna har det inte blivit speciellt mkt bättre.

Sollefteå besegrade Brunflo senast med 4-0, en match där siffrorna egentligen borde varit de dubbla, men segern var de viktiga.
Sollefteå har öppnat serien med 3 vinster och 2 förluster, man har tyvärr gott kort om folk i vissa matcher vilket inte minst tog ut sin rätt mot Tegs borta då vi klev in på hemmalaget.

Örnsköldsvik hade som målsättning att sluta topp 4 i höstserien, och man hade länge chansen men strulade till något kopiöst innan jul då man bjöd Kalix på 4e platsen.
I denna fortsättningsserie har man 4 vinster och 1 förlust.
Bortaspelet har inte övertygat under hela säsongen, man besegrade inte något topp 6 lag borta under hela hösten efter ordinarie tid bla!
Innan jul då det gällde som mest och man krigade för 4e platsen så avslutade man bortaspelet med 3 raka torsk (Lejon, Sollefteå, Piteå)

Lagen har mötts 3 gånger den här vintern, 2 matcher i serien där vardera lag vann sina hemmamatcher, och man möttes även i DM där Sollefteå drog de längsta strået, så SHK har alltså plusstats på ÖSK den här säsongen, ändå erbjuds vi sjuka 2,80 på dubbelchansen?

Jag kan köpa att ÖSK är favoriter i detta möte, då Sollefteå gott med kort om folk ett tag, men inte till dem här oddsen, skulle själv lägga oddsen runt 2,50-4,00-2,10.
Detta är lite av ett hatmöte och det finns nog med energi i hemmagänget till denna fajt.

Lagen brukar mötas rätt flitigt och ser man tillbaka på dem 13 senaste seriematcherna i Niphallen så har SHK grejat denna lina i 8 av dessa matcher.

Hur som helst, jag tkr detta är säsongens mest felsatta odds i hockeyettan och kliver in med max!!
5/5U på 1X 2,80, lägger även en peng (2u) på rak 1a till otroliga 5,25

Nu hoppas vi bara att Polarna gör jobbet, lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip