Första kvartsfinalen i Coppa Italia spelas ikväll 21:00 mellan Milan och Carpi på San Siro. Jag spelar Capri +1.5 @1.70 hos Pinnacle Sports. Finns till @1.68 på bet365 .

Jag tycker att oddsen på Milan allt som oftast är alldeles för låga. Det känns som Milan blir värderade mer efter att man är just klubben Milan och inte efter hur pass bra man egentligen är. Milan är inte det Milan man en gång var.

Vägen fram till kvartsfinal:
Milan-Crotone 3-1

Fiorentina-Carpi 0-1
Carpi-Vicenza 2-1
Carpi-Livorno 2-0 E

5 senaste matcher:
Roma-Milan 1-1
Milan-Bologna 0-1
Frosinone-Milan 2-4
Sampdoria-Milan 0-2
Milan-Verona 1-1

Carpi-Udinese 2-1
Lazio-Carpi 0-0
Carpi-Juventus 2-3
Fiorentina-Carpi 0-1
Empoli-Carpi 3-0

Milan ligger just nu 8 i Serie A och det är såpass dåligt att det känns som om Mihajlovic kan ryka vilken dag som helst. Laget fick med sig 1-1 senast på Olimpico trots att man låg under efter första halvlek, en förlust där och Mihajlovic hade förmodligen fått kicken.

Carpi har med deras mått en strålande form, 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på de senaste 5 matcherna måste anses riktigt bra då man mött mycket kvalificerat motstånd.

Det som lägger grunden till det här spelet är som sagt först och främst att Milan inte är det Milan man en gång var. En annan viktig faktor är att laget har 13:11 i målskillnad i Serie A på San Siro och att man bara vunnit 1 av sina 9 hemmamatcher med mer än 1 mål.
Carpi ligger visserligen näst sist i Serie A men laget har en riktigt fin form och gott självförtroende. Även fast man ligger i botten av tabellen så är man inget lag som brukar förlora med speciellt stora siffror. På de 13 senaste matcherna har laget förlorat med mer än 1 mål endast 1 gång, det var 3-0 förlusten mot Empoli.
Lagen möttes för första gången i december på Stadio Alberto Braglia, då slutade matchen 0-0 och det var inget orättvist resultat.

Milan ska självklart stå som favoriter men rak seger runt @1.40 känns för lågt. Milans två senaste hemmamatcher har varit katastrof och Capris fina form gör att hcp-spel på Capri känns riktigt bra.

Capri +1.5 @1.70 Pinnacle Sports 2.5/5 units
Twitter: @3quartistan

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip