Speltips

Speltips Tottenham - Leicester

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-13 21:00 Spela här

Speltips Tottenham - Leicester
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,79 Speltips: BLGM
2016-01-13 21:00 Tottenham - Leicester BLGM 1,79 Cohendavid

Det blev ingen fortsatt segersvit nere i Segundan, 1-1 slutade det och därmed sprack raka 1:an. Nya tag idag, kvällens match är alltså Tottenham mot Leicester, Jag är emot att reka sitt egna favoritlag, men idag är alldeles för bra för att undvika.

Ett BLGM spel i England är för det mesta givet, men när det gäller matchen mellan dessa två lag känns det jättegivet. Spurs som iofs släpper in mindre mål i år, och spelar dessutom bra defensivt, släpper ändå in mål när det är jämna matcher. Tar vi en titt på de 5 senaste mötena lagen emellan så är det extremt positiv läsning:

5 senaste lagen emellan:
Tottenham - Leicester 2-2
Leicester - Tottenham 1-1
Tottenham - Leicester 4-3
Totteham - Leicester 1-2
Leicester - Tottenham 1-2

5 senaste har alltså slutat med BLGM, senast var i FA cupen för 3 dagar sedan. Skadeläget ser även det bra ut, Leicester saknar dock tyvärr Vardy enligt skadekollen , men det finns en fin ersättare i Okazaki. Tottenham har i sin tur inga allt för viktiga spelare borta, bla är Dembele tillbaka i spel. Lagens 5 senaste matcher har slutat i att Leicester spelat sina 2/5 senaste matcher där båda lagen gör mål, medan Tottenham har i sin tur spelat de 3/5 senaste matcher med BLGM.

Med ett hemmastarkt Tottenham som vill till Champions League och ett underdog Leicester som är lite på nergång men som ändå gillar att slå ur underläge så borde spelet BLGM sitta. Matchen på White Hart Lane kommer att spelas i ett hyfsat högt tempo och mycket chanser.

Jag spelar BLGM i matchen Tottenham - Leicester hos Unibet till oddset 1,79. Hur spelar ni?
Twitter - davvecohen

Cohendavid - 13 Januari, 2016, 15:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!