Speltips

Speltips Djurgården v Karlskrona

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-14 19:00 Spela här

Speltips Djurgården v Karlskrona
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1,84 Speltips: KHK Ö 1,5 mål
2016-01-14 19:00 Djurgården v Karlskrona KHK Ö 1,5 mål 1,84 holms

Hopplöst sist i tabellen och det var längesen det fanns något hopp för KHK att trolla sig bort i från något som har med negativt kval att göra.
Men för den skullen, är de på något sätt golvade att kunna peta in två puckar mot Djurgården på Hovet till fina 1,84? Sannerligen inte.

Djurgården har märkligt nog tagit noll av sex poäng hittills av Karlskrona.
Och inte bara det, KHK har gjort åtta mål på Djurgården på dessa två matcher.
När lagen senast möttes i Stockholm så hade Karlskronas Emil Larsson redan efter 17.59 in i den första perioden skeppat in pucken som i det här fallet hade sprängt 1,5-linan. Sedan hann man alltså med att göra två till innan det fick avgöras på straffar, med Blekinge som vinnare.
Och det ska tilläggas. Fyra gjorda mål, TROTS att de lämnade period två nollade.

Att Karlskrona saknar kunnande, det stod klart väldigt tidigt. Att de däremot har viljan, det går inte att snacka bort. De försöker trots allt hela tiden och därför så spelar den här tabellplaceringen mindre roll när vi nu ska försöka tjäna pengar på en viss form av framgång för KHK. För de lägger sig inte ned och dör för att de är hjälplöst sist.
Med garanti ett bortalag som är lika motiverat som om de hade poäng att spela för.

Djurgården kommer något försvagat i och med att Mikael Ahlén och Daniel Brodin är avstängda. Att man i ishockey automatiskt får en sämre defensiv med en sämre forwardsuppsättning är ingen nyhet.
Att man dessutom släppt in hela 17 mål på de fem senaste matcherna ska också beaktas.

En fjäril gör ingen sommar. Men om vi adderar ihop allt, KHK:s goda minnen från matcherna mot just Dif, hemmalagets avstängningstrassel och faktumet att Djurgården släppt en hel del på slutet så tycker jag nog att chansen för att Karlskrona ska göra minst två är klart bättre än de där 1,84 som vi erbjuds.

holms - 13 Januari, 2016, 23:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!