Speltips

Speltips Fritz - M.Zverev

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-16 02:30 Spela här

Speltips Fritz - M.Zverev
Land: Australien Liga: Australian Open
Odds: 1,92/1,83 Speltips: Fritz/Över
2016-01-16 02:30 Fritz - M.Zverev Fritz/Över 1,92/1,83 Poldan

Kör över 22,5 games mellan Taylor Fritz och Mischa Zverev i kvalfinalen till Australian Open.

Fritz gjorde inte någon kanonmatch mot Berrer i förra rundan, men en sak är klar, redan nu är han en klar topp 100-spelare och jag skulle faktiskt bli ganska förvånad om den gänglige amerikanen inte tar sig in i Australien Open – finns till 1,92 hos Unibet .

Sedan han satte sin fot på Challengertouren har han mer eller mindre haft lekstuga: 3 titlar och 1 final på 7 turneringar. Det skulle förmodligen inte ens många etablerade ATP-spelare klara av.

Jag har hållit ögonen på den här killen rätt länge. Han spelar rätt typiskt amerikanskt och var så sent som förra året rankad etta bland juniorerna. Ett riktigt bra vapen i sin serve och forehand, men till skillnad från sina amerikanska kollegor har han en betydlig bättre backhand.

Mischa Zverev är också en aggressiv spelare som inte drar sig för serve och volley. Just nu rankad 171, men han är betydligt bättre än så. Borde kanske ligga runt 100-strecket och har potential för ännu bättre. Ett litet frågetecken kring tysken dock, han förlorade i en Challenger precis innan AO mot Liam Broady som var en ordentlig missräkning. I övrigt har han haft en bekväm lottning på vägen till den här kvalfinalen.

Båda är rätt svaga returtagare och underlaget i Australian Open är som alltid åt det snabbare hållet. Zverev vann en bit över 90% av förstaservarna i sin andra kvalmatch…och ja, det är högst troligt att den här matchen går till tre set. De möttes faktiskt i en Challenger i somras som Zverev vann med siffrorna 6-7, 7-5,6-3, men den här matchen är viktigare.

Underlaget i Aptos Challenger är långsammare än här i AO och de är schemalagda att spela förmiddagspasset som gör förhållandena ännu snabbare.

I deras senaste och enda match låg servesiffrorna på 71%/68% för Zverev och 74%/66% för Fritz. Med tanke på att det är snabbare här så kan vi räkna med över 80% vunna förstaservar för båda spelarna.

Spelar över 22,5 games till 1,80 hos bet365 som huvudspel och en lite mindre peng på Fritz till 1,92 hos Unibet

Poldan - 15 Januari, 2016, 10:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!