Tjena!

Brukar alltid summera hur de senaste rekarna gått när jag börjar skriva ett inlägg här, men denna gång räcker det bara med att säga : spela ALDRIG mer emot Frölunda /0-11. Ni som vet ni vet.

Idag tycker jag mig hittat ett intressant spel i SHL mellan nionde och tionde placerade lagen, alltså Örebro och HV71. Jag tycker att väldigt mycket talar för ett överspel i denna match och väljer därför att spela Ö5.5 mål till @2.28 med 4/5u hos Pinnacle Sports.

Örebro:
Vi hittar Örebro på en tionde plats i tabellen med 44 inspelade poäng, fyra poäng bakom just HV71 på nionde platsen. Örebro kommer från en fin bortaseger mot hemmastarka Djurgården med 3-5. Innan denna vinst har det dock varit betydligt svajigare. På de åtta matcherna innan segern mot Djurgården har man endast tagit 6/24 möjliga poäng via tre OT förluster och en seger hemma mot MODO. Denna seger mot Djurgården har garanterat stärkt laget som bör vara riktigt spelsugna ikväll och visa hemmapubliken ett bättre spel än vad man gjort de senaste matcherna. Örebro har haft målrika matcher denna säsong då snittet ligger på 5.625 mål per match. Om man ska titta på hur Örebros hemmamatcher varit så har det även trillat in en del kassar där, rättare sagt 5.5 mål per match i snitt.

HV71:
HV71 ligger på en nionde plats med 48 inspelade poäng. Formen är väldigt oviss för HV, men man har trots allt tagit fem segrar på de sju senaste matcherna. HV kommer från fyra raka riktigt målrika matcher. Dessa matcher har slutat 5-2, 6-2, 3-5 och 5-3, det är bara att hoppas att den femte raka målfesten kommer. I HVs matcher denna säsong har det i snitt blivit 5.5 mål per match och om man tittar på deras bortamatcher så ligger snittet nästintill exakt lika där.

Inbördes möten:
Örebro och HV71 har mötts två gånger denna säsong. Båda gångerna har HV71 spelat hemma och vunnit. Först med 4-1 och nu senast med 7-2. Lagen har mötts 12 gånger sedan september 2013 och i snitt har det blivit 6.25 mål per match. Senast Örebro spelade hemma mot HV71 vann man med 9-2!

Egentligen talar det mesta för ett överspel i denna match om ni frågar mig. Dessutom får vi ett väldigt fint odds, hela @2.28 gånger pengarna på över 5.5 mål i matchen, bara hoppas att man är rätt ute ikväll men det känns bra.

Match: Örebro-HV71
Spel: Över 5.5 mål
Odds: @2.28
Insats: 4/5U
Bolag: Pinnacle Sports
Spelstopp: 19.00

Kommer många fler spel idag! Dem hittas på min twitter:@SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip