Speltips

Speltips Bedene - Johnson

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-19 02:30 Spela här

Speltips Bedene - Johnson
Land: Australien Liga: Australian Open
Odds: 2,40 Speltips: Bedene
2016-01-19 02:30 Bedene - Johnson Bedene 2,40 Poldan

Okej, Steve Johnson är på tok för nedtryckt i den här matchen. Och den enda anledningen till det är att Aljaz Bedene gav upp sin match mot Querrey.

Jag rekade emot Bedene i den matchen av den enkla anledningen att han hade en lång flygresa i ryggen och borde vara sliten. Han fixade matchbollar mot Querrey men gav sedan upp på grund av en ”leg injury”. Jag har väldigt svårt att tro att det är något allvarligt, mer än att han var sliten och att det var psykiskt jobbigt för honom.

Min gissning är att Bedene inte ville äventyra Australian Open. Han får nämligen fler poäng får om han vinner första omgången i Australian Open än vad han får för att vinna mot Querrey och Isner (som skulle varit nästa match i Auckland) …lägg till skillnaden i prispengar, jag då förstår ni att han inte vill äventyra årets första Grand Slam.

Båda spelarna är egentligen lite överskattade, eller överrankade om man så vill. Johnson har sina stunder men har inlett säsongen med två torsk. Först mot Troicki i raka set och därefter 300-rankade Matthew Barton. Föga imponerande. Vad jag hört har hans serve, som normalt är ett stort vapen, varit väldigt lam.

Bedene som sagt, gjorde en bra turnering i Chennai. Det som sticker ut är vinsten mot Pospisil och att han hängde med Coric så pass bra.

Jag är helt övertygad om att Bedene skulle stått under 2,00 om han bara struntat i att åka till Auckland.

Så vi har en formtoppad och utvilad spelare mot ett stort frågetecken. Måste bara testa Bedene till 2,40 hos Expekt .

Poldan - 17 Januari, 2016, 13:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DENNISS - 2016-01-16 17:00:14

tycker johnson har ett större spel än bedene i sig helt riktig favorit det som talar för bedene är väl att johnson gör sina bästa matcher i nordamerika.