Speltips Donskoy - Cervantes

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-01-18 02:30
Land: Australien
Liga: Australian Open
Odds: 1,62
Speltips: Donskoy
Spela på Speltips Donskoy - Cervantes
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Donskoy
Folk verkar tro att Cervantes är någon form av messias för att han pressade en ruskigt svag Kukushkin i Sydney. Han har en bra serve för att vara grusspelare, men herregud, han är mycket sämre än Donskoy på hardcourt.

Han har inte slagit en topp 100-spelare på hardcourt sedan urminnes tider, jag kan inte hitta en enda topp 150-spelare som han slagit sedan 2012. Som hardcourtspelare skulle han kanske ha en ranking runt 250. Inte mycket högre än så.

Donskoy är lite mer svårplacerad nu, han är rankad 94:a och har spelat in en stor majoritet av sina poäng på hardcourt. Han förlorade mot Lorenzi i Canberras Challenger, samma Lorenzi som just nu spelar final mot Dodig i den turneringen… och det ska sägas att italienaren inte är lika grusspecialiserad som många tror.

Jag är övertygad om att Cervantes kommer att få problem ute i hörnen där han inte kan glida lika effektivt som på grus, dessutom har grusspelare väldigt sällan någon framgång här i Australien. Banorna är för snabba och det är inte kul att grinda en hel match från baslinjen i den här hettan.

Donskoy har en ganska stor lucka på sin backhandssida, men han försöker dölja den så gott det går genom att springa runt på sin forehand och Cervantes är knappast en spelare som sätter sina spelare i tidsnöd, åtminstone inte på det här underlaget.

1,62 på Donskoy hos William Hill smakar fågel.
Spela på Donskoy - Cervantes hos William Hill
Poldan - 17 Januari 2016 - 13:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: