Det blev en okej onsdag då Carpi +1.5 @1.70 gjorde jobbet, tyvärr kvitterade "målskytten" Joe Allen för Liverpool på tilläggstid så (Arsenal +0) rättas som push.

Nu har jag gått på helg och det innebär naturligtvis rek från Serie A.

Napoli-Sassuolo och jag spelar Sassuolo +2 mål till @1.62 hos Pinnacle Sports. Finns till @1.57 hos bet365 i skrivande stund. Vinner Napoli med exakt två mål får vi pengarna tillbaka.

Tabell:
1 Napoli 19 12 5 2 38:15 +23 41p
6 Sassuolo 18 8 7 3 23:17 +6 31p

Form:
Napoli
V,V,V,V,O

Sassuolo
V,O,O,V,F

Senaste match:
Frosinone-Napoli 1-5

Inter-Sassuolo 0-1

Head 2 head:
15/16 Sassuolo-Napoli 2-1
14/15 Napoli-Sassuolo 2-0
14/15 Sassuolo-Napoli 0-2
13/14 Sassuolo-Napoli 0-2
12/14 Napoli-Sassuolo 1-1

Sarris mannar befinner sig i toppen av Serie A och laget har nu 4 raka segrar. Laget har gjort flest mål i ligan, mycket tack vare skytteligaledaren Higuain och suveräna Insigne.
Napoli inledde säsongen svagt genom att förlora just mot Sassuolo med 2-1. Efter den svaga inledningen har man dock höjt sig rejält och nu är man tillsammans med Juventus favoriter till att ta Scudetton i mina ögon.

Även fast Napolis form är fenomenal och att man dessutom är starka hemma på San Paolo så lockar hcp-spel på Sassuolo. Jag ska försöka förklara varför.

Sassuolo är tillsammans med Empoli det största överraskningslaget i Serie A. Sassuolo ligger 3 poäng bakom Roma på Europa League-plats trots att man har en hängmatch.
Intressant fakta att lägga på minnet är att Sassuolo mött samtliga lag som ligger top 5 och tagit hela 11 poäng, 3 vinster och 2 oavgjorda mot lagen, Inter, Roma, Juve, Napoli och Fiorentina, otroligt starkt. Ett facit som gör att vi kan konstatera att Sassuolo gör det bra mot "bättre" motstånd.

Något annat som talar för spelet Sassuolo +2 mål är att laget allt som oftast spelar väldigt tajta matcher oavsett motstånd, faktum är att man inte förlorat med mer än 1 mål en enda gång den här säsongen.
Bör även tilläggas att man har en av ligans mest underskattade målvakter, Andrea Consigli som var helt fenomenal senast mot Inter. Han var en stor anledning till att man nollade Inter på Giuseppe Meazza, kommer han upp i samma nivå mot Napoli blir det inte helt lätt för Higuain att hitta nät.

Sassuolo har som sagt inte förlorat med mer än 1 mål på hela säsongen och laget kommer senast från en mycket imponerande seger då man slog före detta serieledarna Inter med 0-1 på Giuseppe Meazza. Nu saknar man dock avstängda mittbacken Paolo Cannavaro och U21-landslagsmannen Domenico Berardi vilket gör att jag spelar +2 mål och +1.5 som min första tanke var.
Sassuolo +1.5 finns till drygt dubbla pengarna för den som vill ha ett lite högre odds.

Ingen info om saknade spelare i Napoli.

Förväntade line-ups:
(4-3-3)
Reina
Hysaj-Albiol-Koulibaly-Ghoulam
Allan-Jorginho-Hamsik
Callejon-Higuain-Insigne

(4-3-3)
Consigli
Vrsaljko-Ariaudo-Acerbi-Peluso
Missiroli-Magnanelli-Duncan
Floro Flores-Defrel-Sansone

Napoli är otroligt starka hemma på San Paolo och man står självklart som favoriter. Sassuolo är dock en väldigt svår nöt att knäcka och en aning underskattade vilket gör att ett hcp-spel känns väldigt spelvärt här.
I min bok är Napoli för stora favoriter.

Jag tror på en betydligt jämnare fight än vad oddsen visar.
Tippar 2-1.

Sassuolo +2 @1.62 hos Pinnacle Sports, 3/5 units.
Twitter för fler spel och tankar: @3quartistan

Lycka till!



This is the stats tab
This is the post tip