Speltips

Speltips Sock - Bautista-agut

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-16 02:30 Spela här

Speltips Sock - Bautista-agut
Land: New Zeeland Liga: Atp
Odds: 1.61 Speltips: 1
2016-01-16 02:30 Sock - Bautista-agut 1 1.61 Tennisguden

Sock mot bautista, och jag måste säga att jag tror verkligen sock tar hem det här.

Känns som att han klarar av att bara bolla i ett högre tempo och jag tror att det är de som avgör. 3sets seger mot ferrer, vilket imponerar. Socks svaghet har alltid varit bh vilket det fortfarande är men den ser bättre ut och han använder sina gudomliga handleder väldigt bra. I bollandet mot bautista kommer han vara minst lika bra och så fort bautista tappar längden lite så kommer sock kliva in direkt. Kan även vara så att sock spelar i ett lite högre tempo än bautista och hans fh känns riktigt vass. Serven och volley är det absolut inget fel på heller, har plockat hem en grandslam titel i dubbel och som sagt hans serve är verkligen ett vapen. Stark mentalt är han också, har kommit tillbaka efter att legat under 1-0 i sina 2 senaste matcher mot bra spelare.

Risken är att han tar första den här gången vi säger 6-2 6-3 och känner sig lite överlägsen och börjar underskatta bautisa lite gran och får då problem och lyckas krångla bort matchen men nej jag tror han känner sig för bra och är för sugen på titeln.

Bautista hade en hård fight mot tsonga där han räddade matchbollar och just nu tror jag sock gör allting lite bättre än tsonga och har mer självförtroende.

Vanligtviss hade sock haft problem med att bautista inte missar nu blir det tvärtom, sock missar inte och har en bättre offensiv än vad bautista har.

Go Jack!

Tennisguden - 15 Januari, 2016, 16:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!