Nu vet jag inte vad rekordet i The Championship är i hållna nollor på raken, men Middlesbrough borde väl snart snudda vid en ädel medalj, kan jag tycka.
Håll i er:

Brentford - Middlesbrough 0:1
Middlesbrough - Derby 2:0
Middlesbrough - Sheff Wed 1:0
Brighton - Middlesbrough 0:3
Middlesbrough - Burnley 1:0
Middlesbrough - Birmingham 0:0
Ipswich - Middlesbrough 0:2
Huddersfield - Middlesbrough 0:2
Middlesbrough - Queens Park Rangers 1:0

NIO raka ligamatcher utan insläppt mål. Det är ett rätt okej facit.

Innan säsongen startade så var väl frågetecknet anfallsspelet.
Man har inte den där spelaren som gör 20 mål/säsong som också brukar vara ett måste för att lösa första eller andraplatsen i ligan.
Jag, och säkert många med mig, var förvånade när den där värvningen heller aldrig kom. Därför ska jag erkänna att jag i Augusti inte trodde att de skulle blanda sig i någon av de två guldkantade placeringarna.
Betänk att man leder ligan med fem poäng, och har som bäste målskytt mittfältaren Stauni på ynka sex fullträffar.
Men, det behövs ju faktiskt inte mer än så när betongförsvaret är av den dignitet att det inte släpper in några mål på NIO raka ligamatcher.
Och då har ändå lag som Derby, Brighton, Ipswich och Burnley avhandlats. Alltså klubbar som är milsvid bättre än vad dagens motstånd är ...

Bristol City.
Som vann en fotbollsmatch senast den 12:e december. Vilket bara är en månad på pappret men i England så mycket mer än så.
Sju matcher har de hunnit att stöka över sedan de slog Huddersfield borta med 2-1. Och på dessa sju hittar vi noll segrar. En form något olik gästernas, för att dra till med ett understatement.
Vi kan dessutom glädjande notera att Bristol C är Championships sämsta hemmalag. Alltså sämre än den hopplösa jumbon Bolton. Så att de har någon större fördel av att spela hemma här, den kan vi kvickt tänka bort.

Kan vi hoppas på en tionde raka nolla för de disciplinerade serieledarna och att de i vanlig ordning maler in minst en boll bakom matchotränade Richard O'Donnell i Bristol-buren?

This is the stats tab
This is the post tip