Lördagens sista match i den spanska la ligan spelas på Anoeta Stadium, där Real Sociedad gästas av Deportivo La Coruna.

I utgångspunkt är det knappast någon där ute som förväntar sig ett målkalas i detta möte. Lägg därtill att oddset på över 2.5 mål i matchen har stigit en del - till det ser jag ingen som helst anledning egentligen. Båda lagen saknar offensiva krafter, främst hemmalaget som får klara sig utan målspottaren Agirretxe (som nätat 12 gånger på 16 matcher) och även mittfältarna Canales och Illarramendi.

Deportivo La Coruna har mittbacken Alejandro Arribas avstängd, som alltid är farlig vid fasta situationer. Även mittfältaren Borges saknas sedan tidigare. Tränaren Victor Sánchez har fullgoda ersättare och kommer att ställa upp med en defensiv uppställning för att kriga om en poäng i mötet - vilket inte alls känns orealistiskt att laget ska klara.

4/5 av de senaste möten lagen emellan har slutat under 2.5 mål - varav 2/5 har slutat mållöst. Med viktiga offensiva spelare borta i Real Sociedad har jag svårt att se trenden brytas. Därmed finner jag ett stort värde i ett underspel, där tipset fortfarande sitter även vid två stycken insläppta mål, till 1.80 i odds hos Betfair .

This is the stats tab
This is the post tip