Speltips Real Sociedad - Deportivo La Coruna

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-16 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.8
Speltips: U2.5
Spela på Speltips Real Sociedad - Deportivo La Coruna
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på U2.5
Lördagens sista match i den spanska la ligan spelas på Anoeta Stadium, där Real Sociedad gästas av Deportivo La Coruna.

I utgångspunkt är det knappast någon där ute som förväntar sig ett målkalas i detta möte. Lägg därtill att oddset på över 2.5 mål i matchen har stigit en del - till det ser jag ingen som helst anledning egentligen. Båda lagen saknar offensiva krafter, främst hemmalaget som får klara sig utan målspottaren Agirretxe (som nätat 12 gånger på 16 matcher) och även mittfältarna Canales och Illarramendi.

Deportivo La Coruna har mittbacken Alejandro Arribas avstängd, som alltid är farlig vid fasta situationer. Även mittfältaren Borges saknas sedan tidigare. Tränaren Victor Sánchez har fullgoda ersättare och kommer att ställa upp med en defensiv uppställning för att kriga om en poäng i mötet - vilket inte alls känns orealistiskt att laget ska klara.

4/5 av de senaste möten lagen emellan har slutat under 2.5 mål - varav 2/5 har slutat mållöst. Med viktiga offensiva spelare borta i Real Sociedad har jag svårt att se trenden brytas. Därmed finner jag ett stort värde i ett underspel, där tipset fortfarande sitter även vid två stycken insläppta mål, till 1.80 i odds hos Betfair.
Spela på Real Sociedad - Deportivo La Coruna hos Betfair
rad - 15 Januari 2016 - 20:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: