Speltips

Speltips Spurs-Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-16 13:45 Spela här

Speltips Spurs-Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.05 Speltips: Tottenham -1,5
2016-01-16 13:45 Spurs-Sunderland Tottenham -1,5 2.05 Polsater

Tottenham -1,5 hemma mot Sunderland. Spurs ska alltså vinna med minst två bollar för att spelet ska sitta.

Champions League-jagande Spurs ställs mot Sunderland, som trots en seger senast alltjämt befinner sig under strecket:

4. Tottenham 21 9 9 3 34:17 36
18. Sunderland 21 5 3 13 26:41 18

Jag har varit inne på Spurs flera gånger de senaste veckorna. Anledningen är helt enkelt att jag gillar hur laget spelar. Stabila defensivt (släppt in klart minst mål i ligan) samtidigt som man har ett par fina spelare offensivt, med Harry Kane i spetsen. Bra skadeläge då man har i stort sett allt tillgängligt. Tänkbar elva:

Lloris
Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies
Dembele, Dier
Lamela, Delle-Alli, Eriksen
Kane

Förlorade visserligen senast med 0-1 hemma mot Leicester i veckan. Gjorde en okej match, men Leicesters saga fortsätter tydligen. Mer passande motstånd nu. Klubben har för första gången på ett par-tre säsonger en rejäl chans att ta den där ack så viktiga CL-platsen, då har man inte råd att fucka upp det i den här typen av matcher. Man ska visa att man är mogna att ta klivet in i topp fyra-värmen helt enkelt. I fyra av de fem hemmasegrar man har den här säsongen har man vunnit med minst två mål.

Sunderland fick vinna senast och eftersom trepoängaren kom mot bottenkonkurrenten Swansea värmde det nog lite extra. Swansea är dock väldigt kalla just nu, åkte som bekant ut ur FA-cupen mot League Two-Oxford ett par dagar innan matchen mot Sunderland. Det innebär att Toivonens gäng har två segrar på de senaste tre matcherna. Men eftersom trepoängarna kommit mot tokjumbon Aston Villa och under isen-Swansea väntar jag med att kalla det en formtopp. I ett större perspektiv har man 6 torsk på senaste 8. Är ett av ligans sämsta bortalag och har framför allt haft det tufft (no shit!) mot storlagen. 7/8 ligaförluster på bortaplan har varit med mer än ett mål. Blivit rejält överkörda av bland annat Everton, Man City, Man Utd och Chelsea hittills.

Spurs borta är inte en lättare uppgift precis. Och det är ju inte i den här typen av matcher Sunderland ska ta sina poäng, det är snarare i matcher typ den borta mot Bournemouth nästa vecka.

Saknar Sebastian Larsson och Kaboul. Tänkbart lag:

Mannone,
Jones, O´shea, Brown, van Aanholt
Mvila, Cattermole,
Johnson, Lens, Borini
Defoe

Skiljer en klass här och väntar mig en reaktion och förbättrad prestation från Spurs sida gentemot hur det såg ut senast. Sunderlands försvar läcker och Spurs defensiv borde klara av att hantera det Allardyce väljer att spela framåt. Defoe i all ära, en klassisk målskytt, men bäst före-datumet har passerat.

2-0?

@nokkan21

Polsater - 15 Januari, 2016, 21:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!