Speltips

Speltips Newcastle–West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-16 16:00 Spela här

Speltips Newcastle–West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Ö2.5
2016-01-16 16:00 Newcastle–West Ham Ö2.5 2.00 RalleArvid

Newcastle mot Manchester United senast. De flesta var inställda på en 0–0-match och inte heller jag hade väl trott på en sex-målsmatch i den…sexpoängsmatchen. Nja, lite sökt kanske men det ligger ändå något i att matchen mot Manchester United andades 0-0 lång väg och den här matchen mot West Ham har ett helt annat ingångsvärde för Newcastle. Efter en fantastisk insats inför hemmapubliken senast är inte speciellt många nervknutar svåra att lösa hos spelarna när West Ham nu kommer besök.

West Ham då: ja, som ni vet en fantastisk säsong så här långt och segern senast då man dessutom lyckades komma tillbaka från underläge och tar sig ur en knipa har betytt väldigt gott för självförtroende. I synnerhet var det viktigt med en bortaseger och viktigare än viktigast för Slaven Bilic var att Dimitri Payet kom tillbaka och var sådär bra som bara Carlos Tevez och Paolo di Canio tidigare varit i den vinröda tröjan i modern tid.

West Ham har förutom ett fantastiskt snurrigt anfallsspel ligans absolut giftigaste uppställning på fasta situationer. Det handlar både om fantastiskt starka spelare i luften som nickhot och om känsliga frisparksfötter som Payet, Valencia, Cresswell och Lanzini exempelvis. Ständigt hot alltså.

Att West Ham kommer göra minst ett mål tycker jag står bortom allt rimligt tvivel. Laget bör dessutom ses med goda chanser att plocka poäng och en eventuell seger. Men då Newcastle absolut inte är något motstånd att underskatta, hur turbulent och misskött det än må vara där uppe, är jag inte speciellt sugen på att skrika ut min förvissning om att West Ham lyckas freda sitt mål under 90 minuter. I synnerhet inte som Newcastle lyckades göra tre bara för några dagar sedan. Dessutom vet vi alla att tätt matchande betyder mindre förberedelse och lite svårare att ställa om mentalt. Om det finns några risker med sådana bristfälliga förberedelser är det oftast i defensiven det blir konsekvenser.

Som vanligt gäller skadekollen om ni vill sätta er in i respektive trupps status. Newcastle har en så pass lång lista att jag inte skulle hinna återge hela innan avspark. West Ham saknar, som vanligt Carroll. Även Lanzini är borta men i stort inget som ska påverka speciellt mycket eftersom man tvingats vänja sig utan Andy Carroll. Vad gäller Newcastles skadesituation är det främst i defensiven det kommer märkas spår tror jag. Offensivt är det bara att köra utan något att förlora.

Över 2.5 mål känns riktigt spännande här.

2.00x hos bet365 är absolut spelvärt.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Januari, 2016, 22:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!