Igår satt jag och var helt jävla vansinnig på att mina spel spricker pga av att de åker så jävla dåligt.

Ryssarna kommer 2a 14 sekunder efter Norge som skjuter 12st bommar medans Ryssarna skjuter 6st bommar. Säg att ett extra skott tar ca 10sek. Norskarna ska bara med extra skott vara minst 1 minut edter Ryssarna. Fan!

Nelin på sista sträckan för Sverige klarar ej av att hålla undan för de jagande lagen med Kanada som sista lag i den klungan. Hade han över 40 sekunder till godo på slutvarvet eller?

De spurtar ner honom och även det spelet som var säkert inne ända till de sista 100m spricker. Suck!

Spelet på S Fourcade blev voidat då han ej körde.

Idag är det masstarter och jag tror mig ha fina H2H spel samt ett fint topp 6 spel. Dagen tävling känns ruskigt öppen och det kan gå hur som helst känns det som. Dahlmeier har börjat missa skott i pressade lägen nu..?? Det öppnar ju för de andra bakom!

H2H

Wierer-Hildebrand 1.85 sbobet

Wierer gillar jag skarpt och de Italienska tjejerna är verkligen i kanonform. Hon skjuter stabilt och hon hänger med i spåret oxå. I det individuella loppet flöt verkligen skyttet på och hon hade ett grymt fins flow där.

Hildebrand har lite grus i maskineriet är min känsla och hon missar 1-2 skott idag tror jag. Sen är hon ingen raket i spåret just nu heller och med Wierers form ska det inte gå att hon vinner över henne idag.

BRA odds!

This is the stats tab
This is the post tip