Speltips

Speltips Seattle Seahawks vs Carolina Panthers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2016-01-17 19:00 Spela här

Speltips Seattle Seahawks vs Carolina Panthers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Seahawks +2,5
2016-01-17 19:00 Seattle Seahawks vs Carolina Panthers Seahawks +2,5 1,90 RoloMartins

En alldeles underbar match att se fram emot i NFC Playoff mellan Carolina Panthers (15-1) och Seattle Seahawks (vann wild card-rundan). Vi som följde wild card-rundan OCH hade Seattle som vinnare kom undan den fajten med blotta förskräckelsen. Minnesota Vikings spelade riktigt bra matchen igenom och skulle bara sparka in ett enkelt field goal för att säkra segern. DÅ missar kickern och Seattle gick vidare. Helt osannolikt med tanke på hur bra Vikings spelstrategi funkat under hela matchen.

Jag har tyckt och kommer tycka att Seattle är ett mer homogent och bättre lag än såväl Vikings som dagens motståndare Carolina Panthers. MEN det kräver också att laget är skadefritt och att Seahawks nyckelspelare spelar och inte sitter skadade. Idag, för första gången på riktigt länge, är Seattle Seahawks friska och skadefria på sina nyckelpositioner. För första gången på riktigt länge. Jag är övertygad om att Seahawks besegrar Panthers även om det är på bortaplan.

Jag kommer spela Seahawks +2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Storylines till spelet:

1. Marshawn "Beast Mode" Lynch kommer att spela. Rapporterna från Seattles träningar i denna vecka har gått i dur och det här är oerhört viktig information för alla som skall lägga en krona eller två i denna match. MED Marshawn på plan är Seattle ett oerhört mer komplext lag att försvara sig emot. QB Wilson får en helt annan dimension i sitt spel och den offensive koordinatorn kan balansera sitt offense som han vill. Lynch på plan med sitt springspel kommer ge eko i denna match. Ha i åtanke at Lynch's playoff-historia fram till dags dato är rakbladsvass. Sex matcher med över 110 yards per match, nio touchdowns på 10 matcher. Hårda papper! "Beast Mode" is back! Beware Panthers!

2. QB Russell Wilson har varit formidabel på slutet. Absolut formidabel. Han har på de senaste åtta matcherna skapat 25 touchdowns mot bara två interceptions. Wilson och Newton, Panthers är bägge lynraska på fötterna och skapar intressanta och ofta oförutsedda spel från sin passing pocket. De springer gärna och tar ofta rätt beslut.

3. Seattle har 5-1 på Carolina de senaste sex möten mellan lagen. Det är mycket intressant statistik att ha med sig.

4. Seahawks offensiva lina ställs mot Carolina Panthers pass rush som under säsongen skapade 44 sacks. Det är ingen lek, MEN det är också en av de "fajter i fajten" som Seahawks måste finna svar på och som har gnuggats extra på träning i denna vecka.

5. Kam Chancellor som är Seattle Seahawks "strong safety" är den person som kommer ta hand om Carolina Panthers Greg Olsen, TE. Olsen var grym mot Seahawks senast lagen möttes, men som sagt; Seahawks är skadefria idag. Det var man inte då och Kam Chancellor är en av ligans bästa på sin position. Idag kommer han bevisa det.

6. 1,82 yards i snitt före kontakt per rush. DEN statistiken talar hemskt mycket för Seahawks. Här kommer ni få se Michael Bennett "hoppa" fort, tidigt och hårt; allt för att skapa oreda för Newton och Panthers offensiv.

7. Seattle Seahawks försvar har sedan vecka 7 regular season tillåtit enkom EN offensiv touchdown kopplat till bortamatcher och då pratar vi de senaste sex. En oerhört stark siffra från ett lag som kanske har ligans bästa HEMMA-publik. Bortaplan och Seahawks är således numera hemmalagets största bekymmer.

8. Seahawks har verkligen varit nere och upp igen i flera av sina matcher. De är vana att skapa comebacks, de är vana att agera smart och inte stressa upp sig om ev Panthers skulle ta tidig ledning.

9. Slutligen måste jag betona att Seahawks laguppställning idag gällande spelare på plan är den bästa på drygt 10 veckor. De är friska och redo att köra.

Jag spelar Seattle +2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com. Kvällens gigant blir Russell Wilson med minst tre touchdowns!

/RoloMartins

RoloMartins - 17 Januari, 2016, 14:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
aikkim89 - 2016-01-17 19:42:20

Hahahahaahah