Speltips: Pittsburgh Steelers vs Denver Broncos

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2016-01-17 22:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,69
Tips: Broncos -5,5
Denver Broncos tar emot Pittsburgh Steelers i ett väntat kylslaget Denver. Kanske inte Denver QB tillika kommande Hall of Famer Peyton Mannings "cup of tea", men det är nog egentligen det ENDA som talar emot Denver Broncos. Mannings uppgift i afton blir att styra spelet och hålla i bollen. Turnovers är alltid dyrbart och extra dyrbart i slutspel.

Jag hade Broncos som hela omgångens mest klara vinnare tillika enklaste match efter wild card-rundan och nu ett par timmar före kick-off är den känslan ännu starkare. Mest pga. att Steelers är vingklippt en masse inför denna slutspelsmatch. Såväl DeAngelo Williams som Antonio Brown ÄR ute. De kommer inte spela.

Det betyder kort att springspelet för Steelers blir tunt OCH "Big Ben's" första WR tillika hans vassaste mottagare inte är på plan. Jag är övertygad om att Broncos-lägret gav uttrycket "ler i mjugg" sitt rätta ansikte, då beskedet om Browns icke-vara i matchen blev offentligt i fredags. Kom ihåg att Brown var alldeles briljant mot Broncos i december, då han tog emot 16 pass för 189 yards, samt levererade in två touchdowns. Av detta blir inget idag. Brown blev tvåa i hela NFL med 1 834 yards via 136 mottagningar och 10 touchdowns för 2015Lägg därtill att Roethlisberger himself har kraftiga bekymmer med sin axel (utgick i wild card-matchen, men kom tillbaka och avslutade den synbart tagen av skadan).

Storylines bakom spelvalet:

1. Jag har nämnt det i ingressen, men vill betona det igen. Pittsburgh Steelers blir första slutspelslag sedan dåvarande Houston Oilers i 1979 som kliver in i afton och spelar utan sin leading wide receiver OCH leading running back. Det är tuffa papper.

2. Denvers defense och Denvers secondary är ligans bästa. Under hela säsongen har Denvers defense dominerat och idag mot ett Steelers som har skadebekymmer kommer detta att synas tydligt OM Broncos kliver in och just dominerar. Se upp för Von Miller som är Broncos bästa pass rusher med hela 11 sacks under ordinarie säsong. Von Miller kommer skapa stora bekymmer för QB Roethlisberger och med tanke på "Big Ben's" axelskada; ja, det kommer bli synnerligen tufft för Steelers. Lägg därtill att Denver Broncos har en av NFL's bästa secondary med bl a Talib och Harris; ja, det gör inte saken enklare OM Roethlisberger undkommer sacks. När han då i nästa läget skall kasta möter han ovan herrar. Det kan bli en lång afton för Big Ben.

3. Broncos WR-stjärna Demaryius Thomas spelar sin allra första NFL-match med sin frigivna mamma på läktaren. Snacka om en adrenalin-kick för Thomas att leverera. Katina Stucket Smith har i mer en åtta säsonger om vi pratar amerikanska fotbolls-termer EJ sett sin son spela live vare sig på college eller i NFL pga. att hon suttit inne i fängelse för knarklangning och fick 20 år. Hon har hela tiden sagt att hon är oskyldig. I juli 2015 benådade president Barack Obama 46 federala fångar och däribland då Demaryius Thomas mamma. Katinka blev helt frisläppt 10 november. I afton är hon för första gången och ser sin superstjärna till son live. Snacka om perfect moment for a great evening för herr Thomas. Beware, Steelers!

4. Peyton Manning kontra Pittsburgh Steelers secondary - en riktigt missmatch. Som jag skrev i ingressen är Mannings första uppgift i afton att spela säkert, styra spelet och ha koll på klockan. Inga konstiga långpass eller annat som kan häxa till det för Broncos. Ha i åtanke att Manning, idag, spelar sin 25 slutspelsmatch och är van dessa situationer. Till hans och Broncos fördel är kvällens motståndares spel kopplat till sin secondary riktigt svag. Steelers slutade på 30:e plats vad gäller tillåtna passing yards under 2015. Det kommer definitivt inte att hålla.

5. Peyton Manning är 3-1 mot Ben Roethlisberger.

Jag står fast vid den första känslan och den har blivit ännu starkare sedan Antonio Brown förklarades ute i fredags. Denver Broncos har en Hall of Fame QB i Peyton Manning, de har NFL's bästa defense under 2015 och en supertaggad Demaryius Thomas som kommer spela "the game of his life" för sin mamma i afton.

Jag spelar Denver Broncos -5,5 till oddset 1,69 hos Unibet.se.

/RoloMartins
  Pittsburgh Steelers vs Denver Broncos
Spela på Speltips Pittsburgh Steelers vs Denver Broncos
RoloMartins - 17 Januari 2016 - 18:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
espelund - 2016-01-17 18:38

Dina pregame-analyser är väldigt läsvärda. På senare tid har jag upptäckt att NFL är en riktigt bra livespelsliga, och dina rekar hjälper till. Gjort rätt bra med live-pengar hittills under playoff. Tack för det!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming