Speltips: Swansea-Watford

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-18 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.45
Tips: Ö2.5
Fyra raka satta rekar och formar är på uppåtgående efter en lite tyngre period där innan. Tung som i att inga sviter byggdes långa vilket alltid är kul.

Swansea tar emot Watford och det är väl två lag som överraskat en del på lite olika sätt. Jag tror inte speciellt många hade höjt på ögonbrynen inför säsongen om vi spekulerat kring de båda lagens tabellplaceringar som 12 och 18 efter lite drygt halva serien. Men då tror jag att de allra flesta hade velat byta plats på de båda lagen som nu möts under måndagskvällen.

Swansea har chansen att klättra över nedfluyttningsplats vid seger och börja jaga säker mittenplats där laget bör ha kapacitet för att ligga och hamna när vi summerar säsongen.

Watford har gjort det riktigt bra och samlat ihop så pass många poäng så här pass relativt tidigt på säsongen att laget bör ha goda möjligheter att komma upp i de 38-40 som krävs för att klara sig kvar. Men på senaste tid har flytet vänt en aning och laget har nu fyra raka utan seger och tre raka förluster.

Tre raka förluster har även Swansea om man inkluderar FA-cupen mot Oxford som var den omgångens enda ordentliga skräll där ett Premier League-lag åkte ut. Swansea har släppt in nio mål på sina tre senaste matcher och det är inte svårt att räkna ut att det är defensivt snarare än offensivt som det varit problem under januari.

Watford har varit med i nästintill samtliga matcher de fått stryk under säsongen och laget gör så gott som alltid mål när de spelar. Jag har extremt svårt att se att Swanseas knackiga och ihåliga defensiv skulle vara ett för stort hot mot att det skulle bli ett eller ett par gjorda mål även den här gången. I synnerhet som Swansea nog inte är speciellt rädda eller hyser oproportionerligt stor respekt för Watford.

Swansea måste helt enkelt ta en seger här, om inte för tabellpositionen så åtminstone för fansen. De har absolut inte tänkt vänja sig vid någon nedflyttningsstrid eller någon degradering till championship utan är säkra på vad laget är kapabelt till. Då accepteras inget annat än att man går för fullt och för tre poäng hemma mot Watford.

Swansea bollförande och Swansea fortsätter sin fina målproduktion här tror jag. Frågan är dock om man är kapabla till att råda bot på sin oroväckande defensiv nu när ett så pass självförtroendestinnt och habilt offensivt lag som Watford kommer på besök. Vi bör ta i bekanting vilket madrömsschema Watford har haft på sistone och om man inte blivit nollat mot varesig City, Spurs, Chelsea eller Liverpool så ser jag inte varför man skulle bli det här heller.

Jag tror att vi har goda chanser att se en målrik match här och oddset är på tok för högt för att avstå över 2.5 enligt mig. 2.45 hos Unibet är vansinnigt bra.

Inte mycket truppnyheter att rapportera om men senaste nytt hittar ni som vanligt hos Skadekollen.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Swansea-Watford
Spela på Speltips Swansea-Watford
RalleArvid - 17 Januari 2016 - 23:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2016-01-18 09:08

Lite "kort" nytt, Kyle Naughton i Swansea som åkte ut mot Sunderland får spela då överklagan gick igenom. I Watford är Nathan Ake tillbaka efter avtjänat straff för sitt röda kort mot Tottenham under julhelgen. Så förstärkt på backsidan men visst kan överspel ändå sitta. Lycka till med spelet.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:50  Boll - Tsuboi
Bordtennis - World cup - U91.5 bollar
1.83
14:30  Chuan - Shibaev
Bordtennis - World cup - Chu Hcp -1.5
1.72
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Manchester City - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2,5
1.88
16:00  Barnsley – Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6: Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming