Speltips Eibar - Granada

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-01-18 20:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.80
Speltips: 1
Spela på Speltips Eibar - Granada
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Måndagskvällens enda match i Spanien spelas på den förmodligen minsta arenan i ligan, nämligen Municipal Ipurua, där hemmalaget Eibar tar emot Getafe.

Formstarka ligasjuan Eibar har verkligen överraskat denna säsong. Laget är med och krigar om en Europa League kvalplats där de nu befinner sig två poäng efter Sevilla. Det har bara blivit två förluster på 10 hemmamatcher i år, vilket vittnar om att laget är hemmastarka och gillar att spela på den lilla arenan. För tillfället har Eibar haft en lättare lottning i ligan och härnäst ska bara Granada besegras.

Inför mötet saknar Eibar backen Aleksandar Pantić, som är avstängd, samt Gonzalo Escalante som fortfarande är skadad. Granada har anfallaren Ruben Rochina avstängd samt att Javi Marquez är skadad.

Förvisso har Granada haft en tuff lottning på sistone och förlorat mot Valencia (4-0) och Barcelona (4-0) på bortaplan, men laget har ändå spelat fantasilöst och inte alls utnyttjat de få lägen som har skapats. Det är inte mycket som talar för en vändning i kväll. Jag ser Eibar som en stor favorit, där laget är i form, spelar attraktiv fotboll och plockar poäng när de ska. I kväll är ett sådant tillfälle där tre poäng ska bara tas och 1.80 i odds hos Nordicbet finner jag värde i.
Spela på Eibar - Granada hos Nordicbet
rad - 18 Januari 2016 - 13:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: