Speltips

Speltips Herbert - Rubin

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-20 08:00 Spela här

Speltips Herbert - Rubin
Land: Australien Liga: Australian Open
Odds: 1,78 Speltips: Herbert -1,5 set
2016-01-20 08:00 Herbert - Rubin Herbert -1,5 set 1,78 Poldan

Jag tror inte att Noah Rubin tar mer än ett set på Herbert. Fransmannen känns för stabil just nu och har servat på en hög nivå så här långt. Han är en mycket mer erfaren spelare och det lär spela en ganska stor roll i andra omgången av en Grand Slam.

Rubin är rankad en bit utanför 300 och slog Benoit Paire efter tre set. Paire var inte glad efter matchen och sa på presskonferensen att ”Rubin är inte en bra spelare, men jag var sämre”. Gjorde nästan hån av honom. Men det stämmer ganska bra överens med verkligheten. Paire var så dålig som bara Paire kan vara och då kan han förlora precis mot vem som helst.

Amerikanen har inget märkvärdigt i sitt spel. En förhållandevis hård serve som han inte kan rikta särskilt bra. Spelar ganska högt över när och kommer att ge Herbert tid att styra spelet. Amerikanen blockar tillbaka väldigt många returer och även det lär gynna Herbert.

Att underlaget är åt det snabbare hållet i år gynnar absolut Herbert som är en aggressiv spelare som inte drar sig för att spela serve- och volley. Tycker att Winston-Salem är ett liknande underlag som det i Australian Open och där tog sig Herbert till final förra året.

Efter en bedrövlig höst så tror jag att det är väldigt positivt för Herbert att han fått vinna några matcher i kvalet. Det ger honom extra självförtroende och ser man till resultatet så har han bara blivit bättre och bättre för varje match.

Fransmannen är rankad 167 just nu, men lär klättra tillbaka till topp 100 inom kort. Han har inga poäng att försvara från förra året, så det blir ett rejält klirr i poängkassan här.

Spelar Herbert -1,5 set till 1,78 hos Unibet och en liten peng på 3-1 till 4,00.

Poldan - 18 Januari, 2016, 16:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!