Kvartsfinalspel och toppmatch i Coppa Italia när Napoli och Inter drabbar samman på San Paolo. Imorgon spelas den sista kvartsfinalen mellan Lazio och Juventus, redan vidare till semifinal är Milan och Alessandria.

Jag spelar Napoli rak seger till @1.68 hos Pinnacle Sports. Finns till @1.65 hos Unibet .

Vägen fram till kvartsfinal
Napoli-Verona 3-0
Inter-Cagliari 3-0

Napoli hemma (Serie A)
8-2-0 21:7

Inter borta (Serie A)
6-3-1 14:6

Senaste match
Napoli-Sassuolo 3-1
Atalanta-Inter 1-1

H2H
15/16 Napoli-Inter 2-1
14/15 Napoli-Inter 2-2
14/15 (CI) Napoli-Inter 1-0
14/15 Inter-Napoli 2-2

Napoli har sett otroligt starka ut i stort sett hela säsongen bortsett från de inledande omgångarna i ligaspelet. 2016 har börjat på bästa tänkbara sätt för Neapel-laget, 3 raka segrar och det har gjort att laget har seglat upp i serieledning i Serie A.
Sarris mannar har nu 5 raka segrar och man har vunnit 12 av sina 13 senaste matcher på San Paolo. Hemmaspelet har fungerat lika bra i cupspelet som i ligan, 3/3 vinster och en målskillnad på 15:2 hade Napoli i Europa League.

Inter ledde serien över nyår men laget har nu bara vunnit 1 av sina 4 senaste matcher och nu har man halkat ner på en 3e plats i ligan.
Mancini hade maximal poängskörd under höstsäsongen. Spelmässigt imponerande inte Inter under höstsäsongen trots att man ledde serien över nyår. Uddamålssegrar, fenomenalt målvaktsspel och sena mål har varit några utav anledningarna till den "överdrivna" poängskörden.
Nu har laget som sagt bara tagit 1 seger på de 4 senaste matcherna och det tror inte jag är någon tillfällighet, Inter är inte tillräckligt bra i mina ögon för att utmana Napoli och Juventus om Scudetton.

Båda lagen ska ha full trupp i tillgå med, inga rapporter om skador såvitt jag kan se.

Med tanke på Napolis enorma hemmafacit och Inters knackiga form så har jag svårt att se något annat än en hemmaseger.
Napoli har vunnit 9/13 senaste matcher mot Inter på San Paolo och Inter har inte vunnit på San Paolo sedan säsongen 97/98.

Spelet blir alltså, Napoli rak seger @1.68 3.5/5 units.
Tippar 2-0.
Twitter för fler spel och tankar: @3quartistan

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip