Speltips

Speltips Nashville Predators - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2016-01-20 02:00 Spela här

Speltips Nashville Predators - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.813 Speltips: Ö 5.0 mål
2016-01-20 02:00 Nashville Predators - Chicago Blackhawks Ö 5.0 mål 1.813 hockeystick

Nashville Predators - Chicago Blackhawks

Goalies: Rinne (confirmed) vs Crawford (probable)

Divisionsmöte mellan Nashville Predators och formstarka Chicago Blackhawks! Två lag som brukar kunna bjuda till fantastiska matcher och där Nashville försöker bryta Hawks11 matcher långa winstreak.

Nashville Predators har inte imponerat i år som man gjorde förra säsongen. Pekka Rinne som varit laget viktigaste spelare har inte levt upp till förväntningarna och Preds har lidit av detta. Laget var inne i en 5 matcher lång förlustsvit där försvarsspelet och målvaktsspelet var under alla kritik. Pekka Rinne bänkades senast mot Minnesota Wild vilket verkligen är ovanligt. Carter Hutton fick fick starta och gjorde det agalant. 29/29 puckat räddades och därmed bröt Preds sin förlustsvit i 3-0 vinsten.

Chicago Blackhawks ska ha stora applåder för sin prestation i år. Många trodde detta år skulle bli tufft för de regerande SC-mästaran då man var tvungen att trejda bort storspelare som Patrick Sharp och Brandon Saad inför säsongen då man låste upp Toews och Kane på såpass stora kontrakt. Laget har dock visat att man hittat lösningar och coach Q ska ha en stor eloge och han är NHLs överlägset bästa coach i mina ögon. Hawks har 11 raka vinster och man slaktade Montreal Canadiens senast i 5-2 vinsten. Kane är i storform och dominerar poängligan och han lyser av självförtroende ute på isen.

H2H mellan dessa lag brukar man kunna gå loss på varandra och det verkar som Pekka Rinne får starten för Preds i natt. Colin Wilson som i vanliga fall är en nyckelspelare saknas men Ryan Johanson har kommit in bra i Preds förstalina och axlar förstacenterrollen väldigt bra. Preds har i mina ögon 3 tunga offensiva kedjor mot ett Blackhawks som spelar med stort självförtroende som drivs av NHL bästa spelare Patrick Kane framåt.

Jag förväntar mig en offensiv match där jag gillar att Rinne sett darrig ut. Hawks bör vinna matchen men jag väljer Ö5.0 mål då Preds bör hitta nät minst 2 gånger bakom Crawford.

Nattens spel blir alltså

Nashville Predators - Chicago Blackhawks Ö5.0 mål @ 1.813 med 2/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 19 Januari, 2016, 19:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!