Speltips

Speltips Svenska Cupen-dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-02-18 20:00 Spela här

Speltips Svenska Cupen-dubbel
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 2.02 Speltips: Speltips
2016-02-18 20:00 Svenska Cupen-dubbel Speltips 2.02 Polsater

Odds för första omgången i Svenska Cupen finns ute nu. En dubbel som känns bra:

BK Häcken (1.30) hemma mot BP
ÖSK (1.55) "borta" mot BK Forward.

Dubbeln betalar 2.02.

Full förståelse för de som inte vill låsa in en insats till det oddset så lång tid, men det känns som ett pris som kan vara lägre vid avspark (åtminstone ÖSK-oddset).

Häcken tror jag bara vinner hemma mot ett BP som åkte ur Superettan i fjol och har haft en del omsättning på spelare. Gerhardssons Häcken känns hyfsat spännande (som så ofta) och blir säkert ett lag för övre halvan i AS. Brukar göra det rätt bra i cupen, gått vidare från gruppen två säsonger i rad.

När det gäller den andra matchen så spelas den på Behrn Arena och är således att betrakta som en hemmamatch för ÖSK:s del. Känns inte som att det tagits med i beräkningarna här, för 1.55 på ÖSK mot BK Forward känns rätt högt. Forward finns säkert med i toppen av div 1 norra, men det skiljer trots allt två divisioner mellan lagen.

För mig är det fördel de allsvenska lagen då de har förutsättningar att åka på träningsläger och har bra träningsförhållanden hela vintern, det är inte givet att så är fallet för div 1-lag. Så även om det är tidigt på säsongen, vilket kan vara en osäkerhetsfaktor, så är det nog värre för div 1-laget än för det allsvenska ditot.

Polsater - 19 Januari, 2016, 21:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Figueretas - 2016-02-11 03:11:01

Detta måste ryggas, låter helt korrekt bedömt.