Efter några om och men lyckades Bolton krångla sig vidare i FA-cupen. Returmöte även i kväll - mellan Liverpool och Exeter City (League Two). Jürgen Klopp kommer fortsätta med ett ungt lag och visst finns en risk för fiasko. Men jag tror inte att Exeter kommer tillåtas vara laget som styr och ställer och går in på ett hörnspel här.

Första mötet
Exeter - Liverpool 2-2

Premier League
9. Liverpool 22 8 7 7 25 28 -3 31

Liverpool hemma
11 4 4 3 14 15 16

Formen
F, O, O, V, F

Senaste match
Liverpool - Man Utd 0-1

LEAGUE TWO
14. Exeter 26 9 7 10 35 39 -4 34

Exeter borta
13 5 2 6 16 21 17

Formen
V, O, O, F, F

Senaste match
Leyton Orient - Exeter 1-3

Det var på vippen att Liverpool åkte ur FA-cupen men laget lyckades rädda omspel på Anfield. Såklart försämras Exeters chanser till skräll nu när matchen spelas inför hemmafansen i Liverpool. Samtidigt aviserar Jürgen Klopp att han kommer ge det unga laget som nästan rök sist en ny chans i kväll. Blir säkert någon ändring men det blir inte det lag vi är vana att se i Premier League. Liverpool har en diger skadelista med Coutinho, Lovren, Origi, Skrtel, Rossiter, Sturridge, Ings, Gomez out på grund av skador (Skadekollen.com) samt målvakten Danny Ward och inlånade försvararen Steven Caulker cup tied. Haft en hel del oflyt med att bara ta en poäng i matcherna mot Arsenal och Man Utd - men det blir väl lätt så antar jag när man har många spelare borta och få alternativ på bänken. Exeter och sin tur har gått bra efter 2-2-festen hemma på St James Park. Fyra poäng på två bortamatcher i ligan så självförtroendet är gott. Men att de ska gå ut och dominera spelet på Anfield tror jag knappast. Blir nog skyttegravar och satsa på omställningar och fasta situationer. Liverpoolfansen kommer kräva att det skapas tryck mot ett motstånd från lägre division och Liverpool snittar 7,73 hörnor på hemmaplan i ligaspelet.

Preliminära elvor (Sportsmole)

Liverpool possible starting lineup: Ward; Smith, Toure, Enrique, Randall; Brannagan, Allen; Teixeira, Lallana, Ibe; Sinclair

Exeter possible starting lineup: Olejnik; McAllister, Brown, Moore-Taylor, Ribeiro; Tillson, Nicholls, Holmes, Noble; Nichols, Reid

SPELTIPS
Känns rimligt att Liverpool vinner hörnorna mot Exeter på hemmaplan. Spelar -2,5 hörnor asian till 1,70 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip