Speltips

Speltips Kyrgios - Berdych

Sport: Tennis Spelstopp: 2016-01-22 10:30 Spela här

Speltips Kyrgios - Berdych
Land: Australien Liga: Australian Open
Odds: 1,65 Speltips: Berdych
2016-01-22 10:30 Kyrgios - Berdych Berdych 1,65 Poldan

Jag tycker att 1,65 på Berdych är bra. Väldigt bra. Han är bättre än Kyrgios på allt: slår hårdare, servar i alla fall minst lika bra, bättre backhand och framför allt är han en mycket bättre returtagare.

Nick tog en MTO mot Cuevas och hade garanterat tagit en till om det gått till fyra set. Han fick en riktigt djup dal mot uruguayanen och det kommer han inte ha råd med mot en spelare som Berdych. Men hjälp av hemmapubliken lyckades han vända tillbaka på steken. Men liveoddsen säger en del om hans framträdande. Han stod i 1,10 prematch och med 2-0 i set och on serve i tredje så fick man fortfarande 1,05.

Det är rätt sällan som Berdych åker på minor i större turneringar. Förutom några få plumpar så är det bara topp 10-spelare som fick hål på honom förra året. Fem torsk mot Djokovic vittnar om att han väldigt ofta håller sina seedningar.

Han är inte särskilt noggrann, Kyrgios, och det kommer att straffa sig här. Han stressade sig igenom ett servegem mot Carreno Busta också och han är lite för mycket showman för sitt eget bästa.

Underlaget då… det borde gynna Kyrgios, men han kommer samtidigt få väldigt svårt att komma åt Berdych serve och ska han ha tillstymmelse till chans måste han göra en helt perfekt match… över 5 set.

Nu är ju visserligen Kyrgios rätt färsk på touren med vilka topp 10-spelare har han slagit? Nadal och Gasquet i Wimbledon, Federer i Madrid och Wawrinka i Montreal. De två sistnämnda matcherna är inga megaskrällar. Federer på grus = dåligt och Wawrinka i mindre turneringar, där har alla chansen. Så totalt har han 12-4 mot topp 10-spelare (exkl. Djokovic) och det är där någonstans jag skulle vilja ha oddset (3,00) kanske lite högre ändå.

Till 1,65 åker i alla fall min polletter in.

Poldan - 21 Januari, 2016, 16:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Erkten - 2016-01-21 13:15:12

Tack för Rosol, kung!