Speltips

Speltips Sevilla-Mirandes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-01-21 21:00 Spela här

Speltips Sevilla-Mirandes
Land: Spanien Liga: Copa del Rey
Odds: 1.77 Speltips: Sevilla -1,5
2016-01-21 21:00 Sevilla-Mirandes Sevilla -1,5 1.77 Polsater

Sevilla -1,5 hemma mot Segunda B-laget Mirandes i torsdagens cupmöte känns bra.

Första mötet av två.

Skrev om Sevilla inför helgens möte med Malaga, då jag backade upp den raka ettan (de vann till slut med 2-1). Så jag ska inte upprepa alltför mycket av det jag skrev då. Kort sagt: efter en svag start av säsongen så har laget kommit igång rejält nu. Framför allt hemma, där man nu har 12-0-1 på de senaste 13.

Fått vila 5 dygn inför den här matchen, så borde inte vara några problem med trötthet. Tagit ut följande trupp:

Sergio Rico, David Soria; Coke, Mariano, Tremoulinas, Escudero, Carriço, Kolo; Krychowiak, N'Zonzi, Iborra, Krohn Dehli, Banega, Reyes, Vitolo, Konoplyanka, Kakuta; Llorente y Gameiro.

Tycker att truppen är rätt bred och även om man väljer att rotera en del så är det en stark elva som kommer till spel. Senast i ligan startade exempelvis Reyes, Konoplyanka, Llorente och N´Zonzi på bänken. Tänkbar elva nu:

Rico,
Ferreira, Carrico, Kolo, Temoulinas
Krychowiak, N´Zonzi,
Reyes, Banega, Konoplyanka
Llorente

Mirandes är ett mittenlag i andradivisionen som på sin väg hit slagit ut Deportivo och Malaga. Kända som "giant killers" efter att ha klarat en semifinalplats 2012. Så Sevilla är förvarnade, vilket en del av Emerys (Sevillas tränare) förstack gått ut på. Det här blir dock ett tuffare test än tidigare för bortalaget.

Det skiljer en klass här och jag räknar med att Sevilla går ut och gör som de gjort på hemmaplan den senaste tiden: kör över motståndet från start. Förhoppningsvis är spelarna uppumpade och rejält motiverade att döda det här dubbelmötet här, vilket öppnar för rotation i nästa veckas retur. Sevilla är ett rutinerat och bra cuplag, känner förstås till hur viktigt det är att få med sig ett starkt resultat. Även om det roteras en del i startelvan så ser jag en klar hemmavinst framför mig här.


@nokkan21

Polsater - 20 Januari, 2016, 23:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!